Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמת חוטים במראת צד מתקפלת יונדאי i20

yuvalshu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

נראה שמשהו במנגנון הקיפול האוטומטי במראת צד התקלקל כי נשמע שהמנוע המקפל עובד כל הזמן בלי להזיז כלום (זמזום כזה). ניתקתי את הצמת חוטים בינתיים והחלטתי לא לתקן, אבל אני מעוניין שהאיתות הבנוי במראה כן יעבוד - איך אני יכול לברר איזה מהחוטים שולט באיתות? לא נראה שיש דרך לנתק חוט חוט בשביל לבצע את הבדיקה בלי לחתוך את החוטים, או שאני מפספס את השיטה שמוציאים איתה את החוטים מהחיבור...

מדובר ביונדאי i20 שנת 2013.

תודה רבה,

יובל

IMG_20180901_225927.jpgIMG_20180901_225927.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בס"ד

קודם כל תאתר את מוליך האדמה, לאחר מכן תפעיל את האיתות ותבדוק באיזה מוליך יש מתח בעת הפעלת האיתות.

כמובן שיש להשתמש ברב מודד לצורך העניין.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה - אשמח לשמוע רעיון איך לעשות את הבדיקה בלי הרב מודד... אין דרך לנתק את החוטים מהצמה?
בס"ד

איך תדע איזה מוליכים לנתק?, תעקוב עד לצרכן?.

לא לעניין, חובה רב מודד לצורך העניין, תחסוך זמן וצורך בפירוק דברים שלא לצורך.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי רב מודד את הלא יודע איזה מתח מגיע לך לשם. אתה עלול לגרום קצר ולשרוף את הפיוז

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים. אני חשבתי שבמידה ואאתר איזה חוטים אחראים על האות של הקיפול מראות אוכל פשוט לנתק אותם ולמנוע מהאות לעבור הלאה, לא הנחתי שזה יכול לגרום לשריפה של פיוז. אני אנסה להשיג רב-מודד ולבדוק בדיוק איזה חוטים מעבירים מתח עם הלחיצה על הקיפול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...