Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לתקציב 20-30 משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב משפחתי בסגנון i30

אוטומט עם צריכת דלק של בערך 11-12

התקציב הוא מקס' 35 אלף לכן השנתונים 2010 או 11 מתאימים

אך לפי מה שהבנתי יש לו כל מיני מחלות ידועות כמו רעשים בהגה, נורית esp וכ'ו

לכן חשבתי לרדת לכיוון c4 כך שלפחות ישאר לי כסף בצד לבלתמים

השאלה היא איך c4 מבחינת אמינות?

קראתי בפורום שהיא יחסית אמינה

אך ראיתי את הפוסט הזה וטיפה נבהלתי

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423594-רשמים-מסיטרואן-C4-פיקאסו-2012

נכון שזה פיקאסו אך בכל זאת זה טיפה מתריע

תודה על העזרה

ומקווה שזה יהיה פוסט אחרון בנושא

פורסם

אלו רכבים שונים לגמרי, מנוע וגיר אחרים.

ה-c4 אמינה יותר משמעותית מהפיקאסו, אבל לא מושלמת.

אם אתה מחפש אמינות ושנתון סביר, מיצובישי לנסר תהיה כנראה תשובה לא רעה. ה-1.8 כנראה לא מאוד חסכוני, אולי ה-1.5 יהיה עדיף.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

I30 שלי משנתון 2009 היתה שווה במחירון 30,000 לפני 4 חודשים אז 2011- לא תשיג אולי 2010 וגם זה במקרה הטוב.

יוניט אור בלם זו תקלה קטנה ובעלות כספית מאוד שולית יחסית.אלו שיש להם רכבים שמורים לא מוכרים הרבה מתחת למחירון ורכבים קרועים נמכרים גם באיזור ה 20K -אלו רכבים שהיו בליסינג/השכרה ,עברו ק"מ מכובד והם בלויים ביותר-.

הייתי מאוד נזהר ממציאות ומחפש רכב,שהיה רק בבבעלות פרטית בכל הידיים שלו וטופל בצורה מסודרת.

רכב בלוי יעלה לכם ביוקר במיוחד המנוע והגיר מאוד רגישים לחוסר טיפול בזמן (בוצה במנוע בגלל אי החלפת שמן בזמן או שימוש בשמן לא איכותי,שיכול ד"א לפגוע גם בתפקודה של שרשרת התזמון /גיר שלא מחליפים לו שמן לפי משטר תחזוקה/לא משתמשים בצמיגות הנכונה/בתקן הנכון אלו דברים שתלויים בלקוח).

לגבי ההגה- בעית הנקישות בד"כ נפתרת ע"י החלפת קופלונג הגה,יש כאן מס' מדריכים להחלפת החלק,במוסך כללי יחליפו בעלות סביב ה 1,000 ש"ח.

לפני בדיקת הרכב במכון,הפעילו את המזגן ושימו לב שהוא עובד היטב בכל 4 מהירויותיו- גם שם יש נקודת חולשה -מפוח/ברז ויסות שובקים חיים מוקדם מהצפוי וזה תיקון שזהה בערכו לקופלונג ולפעמים אף יותר מכך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...