Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה עברתי לבית חדש עם תשתית בזק וספק אקספון, שניהם 100MB, בפועל מקבל בבדיקת SPEEDTEST קצת פחות מ95 מגה, עם זאת כשאני מוריד מטורנטים (עם המון SEEDERS, הגדרות הורדה על מקסימום, בלי שום חסימות, MAX BANDWITH וכו') אני מקבל 3-4 מגה בלבד, זה תקין?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

א) רוחב הפס שלך הוא 100 מגהביט והטורנטים יורדים במהירות 3-4 מגהבייט. 1 בייט זה 8 ביט, ככה ש3-4 מגהביט זה 24-32 מגהבייט לשניה.

ב) אבל תגיד, רגע, 32 זה עדיין לא 100. טוב, בישראל אף ספקית לא מתחייבת למהירות מינימלית (בעצם פרטנר מתחייבים ל0.01 mbps), ככה שאף אחד לא חייב לך שמשהו יעבוד במהירות החבילה שלך.

ג) ובטח לא טורנטים, תגיד תודה שאין בישראל חוק נגד זה ללקוחות פרטיים, אחרת היית מקבל קנסות, כמו בגרמניה

אבל בגדול זאת מהירות סבבה, תלוי בכמות מקורות למה שאתה מוריד, ועומסים על הרשת. המקסימום זה 11.8 מגהבייט לשניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נסה את שירות הלקוחות שלהם. לי היה אטי ופתרו לי את זה אחרי משחק בהגדרות שקר כלשהן עם האינטרנט.

אני עם 100 מגה הוט.

3-4 מגה הורדה זה המינימום.

בדרך כלל באזור 10.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רוב החברות מאטות בכוונה את הטורנטים, היה לי את זה ב 100 מגה עם 012, והפלא ופלא כשירדתי ל 40 מגה וחבילת "גיימרשיט" הטורנטים עפים.

Opel Adam S 2017

פורסם

כאמור,נסה את מזלך עם התמיכה,קח בחשבון שתיפול על נציג שיקריא תשובות רנדומליות בלי שהוא באמת מבין מה הוא מדבר.

לחלופין,קח חשבון גיימר \ מתועדף כלשהו בספק אחר (נניח נזק בינלאומי,שת'כלס מוכרת רוחב פס לאקספון :p) ונסה שם

אם שם הכל תקין ויותר מהיר,תחזור עם המידע הזה לאקספון ותגיד להם שיתקנו,או שישדרגו באותו המחיר,אחרת תעזוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

או שתעבור לסיבים אופטיים.

אני עשיתי את האופטי של פרטנר של 200 מגה וזה אפילו יוצא לי יותר זול ממה ששילמתי על ה 100 של טריפל סי.

ואני מוריד טורנטים במהירות של 20.

בספיד טסט יוצא לי 195.

טיפ קטן, תתקשר לשירות לקוחות שלהם כדי לברר אם פרסו תשתית באזור שלך כי האפשרות לבדוק באתר שלהם באינטרנט לא מעודכנת. תבדוק גם בסלקום שיש להם שירות דומה במחיר דומה.

פורסם (נערך)
א) רוחב הפס שלך הוא 100 מגהביט והטורנטים יורדים במהירות 3-4 מגהבייט. 1 בייט זה 8 ביט, ככה ש3-4 מגהביט זה 24-32 מגהבייט לשניה.

ב) אבל תגיד, רגע, 32 זה עדיין לא 100. טוב, בישראל אף ספקית לא מתחייבת למהירות מינימלית (בעצם פרטנר מתחייבים ל0.01 mbps), ככה שאף אחד לא חייב לך שמשהו יעבוד במהירות החבילה שלך.

ג) ובטח לא טורנטים, תגיד תודה שאין בישראל חוק נגד זה ללקוחות פרטיים, אחרת היית מקבל קנסות, כמו בגרמניה

אבל בגדול זאת מהירות סבבה, תלוי בכמות מקורות למה שאתה מוריד, ועומסים על הרשת. המקסימום זה 11.8 מגהבייט לשניה.

תגיד ואדים, חוץ מהסלט הקטן שעשית, הגעת להטיף לו מוסר?

א. 100 מגהביט הורדה זה תיאורתית עד כ 12.5 מגהבייט לשניה - מתמטיקה פשוטה.

3-4 מגהבייט הורדה זה 24-34 מגהביט הורדה, שליש מהמהירות הצפויה.

סתם לידע כללי, בעזרת STEAM ועם ספקית בזק בין לאומי ותשתית של הוט בבניין עם סיבים אופטיים, אני מקבל הורדה גם של 150-170% מהמהירות חיבור שלי.

כן כן... בדקתי את הנושא ועקבתי ב TASK MANAGER ובמשאבים עצמם, לאורך עשרות דקות אני לעיתים מקבל מהירות הורדה של 140-170 מגהביט כאשר החיבור שלי הוא 100/5 בפועל, הזוי אבל אמיתי לגמריי.

מדבר איתך על עשרות דקות ולא על פיק רגעי, גם אותי זה מפתיע אבל היי, אני נהנה מזה לעת עתה.

לא, אי אפשר לשחזר את זה בהורדות ישירות או באתרי הבדיקה, אבל גם ככה שם אני מקבל 102-103 מגהביט ו 5-6 מגהביט אפלוד בבדיקות.

ב. מרבית הספקיות למעשה התחייבו על המהירות המינימלית 0.01 בכדי לצאת ידי חובה, לא רק פרנטר וזאת הבעיה של המחוקק.

ג. מה אכפת לך מהקנסות שהוא יקבל? גם אתה עושה ביום יום דברים שעלולים לקנוס אותך בגינם, אתה כנראה לא מודע לכך.

לא, זאת לא מהירות סבבה ובהחלט יש מספר דברים לבדוק, עליהם ארחיב בתשובה נפרדת.

זה מאוד תלוי בספק עצמו, יש ספקים המגבילים את מהירות הטורנטים בכוונת תחילה וכמובן, זה תלוי בפופולאריות של הטורנט עצמו ואז זה, קל לבדוק עם חבר אחר מספק אחר.

טורנטים... עוד משתמשים בזה? הייתי עם יוזנט לתקופה נכבדה עד לסטרימיניזציה.

כן, מלבדתך משתמשים בזה עשרות אם לא מאות מליוני משתמשים מדי חודש.

נכון לינואר 2012, הוערך כי ישנם 250 מליון משתמשים גלובליים בביטורנט.

אז כן, הייתי אומר בכיף שיש עוד כמה עשרות מליוני משתמשים נכון לנתונים עדכניים פה ושם, קשה לערוך על זה מחקר מדוייק.

נכון להיום יש כמה עשרות אתרים פעילים, מאות מליוני לינקים באתרים האלו ביחד (אוסף של כולם) וכמויות ההורדה על בסיס יומי הוא במליונים מהאתרים האלו יחד.

או שתעבור לסיבים אופטיים.

אני עשיתי את האופטי של פרטנר של 200 מגה וזה אפילו יוצא לי יותר זול ממה ששילמתי על ה 100 של טריפל סי.

ואני מוריד טורנטים במהירות של 20.

בספיד טסט יוצא לי 195.

טיפ קטן, תתקשר לשירות לקוחות שלהם כדי לברר אם פרסו תשתית באזור שלך כי האפשרות לבדוק באתר שלהם באינטרנט לא מעודכנת. תבדוק גם בסלקום שיש להם שירות דומה במחיר דומה.

רק לעדכן אותך כי חשוב שתבדוק את החשבון שלך לאחר שנה.

התוכנית אשר לקחת אם אני לא טועה ב 79 שקלים לחודש (אם לקחת רק ספק ותשתית) תעלה כפול מכך כעבור שנה, זוהי למעשה הטבה לשנה כך שתהיה עירני.

התשובות שלי לפות"ש:

אתייחס כאילו שלא הגדרת שום דבר, אולי כבר עשית זאת אבל אצרף לינק גם כן.

1. כנס ל BANDWIDTH ותשנה ככה: את כמות החיבורים הגלובליים מ 200 ל 1000, את כמות חיבורי PEERS ל 250, את כמות האפלוד פר סלוט תשנה ל 5 למשל.

2. את ה UPLOAD שלך, תגביל ל 50%-75% מהאפלוד הכללי שלך האפשרי, זה לא אימול ואתה לא צריך לתת אפלוד למעשה בכדי להוריד במהירות מקסימלית.

להפך, כאשר נותנים אפלוד מקסימלי אתה למעשה "סותם" או עלול "לסתום" את מהירות ההורדה שלך.

3. להגדרות מירביות נוספות, כנס ללינק הזה:

https://www.rapidseedbox.com/blog/optimize-utorrent

4. קח בחשבון כי אתרי שיתוף איכותיים כגון TORRENT LEECH ואתרים דומים אחרים, קצבי ההורדה שם גבוהים מאוד למשל.

5. יש אתר רוסי (תוכל להמיר את השפה שלו בכרום בקלות והוא חינמי) עם מהירויות הורדה מהירות מאוד ועם תוכן רב:

rutracker.org

6. מהירות ההורדה מאתרים אלו יכולה להיות גם 10-11 מגהבייט לשניה, תלוי בטורנט עצמו וכמות השיתוף והפופולאריות שלו.

7. יש טורנטים עם 5 אנשים שמשתפים אבל זה לא אומרים שתקבל מהירות נמוכה, הרבה משתמשים הם בעלי שרתים או מהירויות העלאה גבוהות מאוד ולמעשה יש טורנטים עם אנשים בודדים אבל מהירות ההורדה מקסימלית למשל, כי זה שרת או שיש להם חיבור העלאה גבוה סימטרי ממדינות כאלו ואחרים.

8. צור קשר עם הספקית כמו שאמרו לך ותתחיל להציק להם שיש לך בעיות בטורנט ומהירויות הורדה, אם זה כל כך מפריע לך, עבור לספקית אחרת, תשלום של עוד 10-20 שקלים בחודש או אפילו 30 עבור חיים נוחים יותר עם אינטרנט וטורנטים יהיה אולי שווה עבורך, מה הסיבה לסבול?

שוב, הכל בהתאם לצרכים שלך כי גם עם מהירות של 3-4 מגהבייט לשניה, אפשר להוריד הרבה דברים במהלך הלילה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

אני מניח שואדים צחק לגבי הקנסות.

וסביר שספקיות חוסמות טורנטים - גם אני בסטים מגיע לקצבים שאני לא מגיע אליהם בטורנט (מעולם לא טרחתי לבדוק לעומק למה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רק לעדכן אותך כי חשוב שתבדוק את החשבון שלך לאחר שנה.

התוכנית אשר לקחת אם אני לא טועה ב 79 שקלים לחודש (אם לקחת רק ספק ותשתית) תעלה כפול מכך כעבור שנה, זוהי למעשה הטבה לשנה כך שתהיה עירני.

כן ידוע, אבל אין מה לעשות ככה זה ברוב החברות הישראליות.

אחרי שנה הם מעלים את זה מ 79 ל 100 ש"ח.

שמתי תזכורת ביומן, אני מקווה שאני לא אשכח..

פורסם

לגבי STEAM, בדקתי ועקבתי אחר זה בניהול משאבים (TASK MANAGER) + בלוגים של הכרטיס רשת וכו' ולאורך עשרות דקות אני מגיע לקצבים שהם פשוט לא הגיוניים או ריאליים וזה חורג בעשרות אחוזים מהחבילה המגיעה לי, כביכול.

שוב, לא פיק אלה מהירויות של 140-150% בממוצע לאורך עשרות דקות וללא נפילה או פיקים, קצבים יציבים.

הגעתי גם ל 180-200 מגהביט ואם תראו את הגרף המצורף ואם ניקח 50% מ 200 אז ניתן לראות שהקצב לא נופל מ 150 מגהביט לאורך כל הזמן! שוב, החבילה שלי היא 100/5.

Steam.JPGlyOgqad.jpg

כמובן שהתשתית באיזור שלי היא מהמתקדמות שיש ויש פריסת סיבים ומגיעים סיבים אופטיים עד הבניין עצמו למרכזיות.

פורסם

בקיצור ההמלצה שלי.

אלא אם נפלתם על בניין וחיבור נדירים כמו של Automatic1, זה להתחבר אם יש באזור שלכם לסיבים האופטיים של פרטנר או של סלקום, אני יכול להעיד על פרטנר שאני מקבל את מה שאני משלם עליו.

דרך אגב יש להם גם בתוספת של 20 ש"ח לחודש אינטרנט של 1000 מגה, אבל לי זה היה נראה לא נחוץ.

פורסם

5. יש אתר רוסי (תוכל להמיר את השפה שלו בכרום בקלות והוא חינמי) עם מהירויות הורדה מהירות מאוד ועם תוכן רב:

rutracker.org

SPEED.jpg

עשיתי לפי ההגדרות. מטורף לגמרי. הטורנטים אף פעם לא ירדו כל כך מהר.

(1000 מגה של פרטנר)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ההגדרות הן עבור חיבור של 100 מגהביט, אתה צריך להגדיל אותם בפי כמה.

בכדי לא להעמיס, תכפיל את ההגדרות אשר נתתי בכל הסעיפים או בלינק ותראה אם יש שינוי.

אבל, הכל תלוי כמובן ביכולת ובכמות המשתפים וכן הלאה.

מה שהכי מטריד הוא שאתה מוריד עם חיבור של 1000 מגהביט סרטים באיכות ירודה מאוד :lol:

פורסם
שוב, לא פיק אלה מהירויות של 140-150% בממוצע לאורך עשרות דקות וללא נפילה או פיקים, קצבים יציבים.

הגעתי גם ל 180-200 מגהביט ואם תראו את הגרף המצורף ואם ניקח 50% מ 200 אז ניתן לראות שהקצב לא נופל מ 150 מגהביט לאורך כל הזמן! שוב, החבילה שלי היא 100/5.

כמובן שהתשתית באיזור שלי היא מהמתקדמות שיש ויש פריסת סיבים ומגיעים סיבים אופטיים עד הבניין עצמו למר מכזיות.

אף ספק אינטרנט (ובמיוחד לא בישראל) נותן מתנות בחינם. מה שאתה רואה זו המהירות פורט שלך (100 Mbps) ביחד עם תוכן מכווץ, ולכן אתה מגיע למהירות הורדה גבוהה יותר ממהירות הפורט. מידע נוסף:

https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_compression

https://linustechtips.com/main/topic/901981-steam-downloads-faster-than-my-internet/

לגבי הגבלת מהירות טורנט - אני לא יודע מה המצב בארץ, אבל בארה"ב ספקי אינטרנט מגבילים מהירות של חיבורי UDP על ימין ועל שמאל. הפיתרון הוא להשתמש בשירות VPN ולהתחבר לשרת בחיבור TCP וכך 'לרמות' את הספק. ממליץ לבדוק את VyprVPN ליום/ יומיים ולראות אם זה פותר את המצב https://www.goldenfrog.com/vyprvpn/buy-vpn

גילוי נאות - אני בעלים של חברת VPN אחרת.

No worries 8)

• תוכן חדש...