Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהטקסטים פה, פות"ש עלול להבין שיש בעיה ביציבות של ה C3, וזה פשוט חבל, כי זה ממש לא המצב. הרכב יציב ובטיחותי ואין עימו שום בעיה בהיבט יציבות או אחיזה. הוא פשוט אינו ספורטיבי בהיבט של תקיפת פיתולים, ולא נראה לי שהבת עומדת לצאת בשבתות לפנות בוקר לטיולי התגרזנות.

הריו אכן עונה להגדרות, אבל הרכב משמים נטול חן ומ-ש-ע-מ-ם.

בכל אופן, ממליץ בחום ללכת להתרשם בעצמך מהרכבים ולעשות נסיעת מבחן על שניהם.

לו אני במקומך, ה C3 היתה ממוצבת בראש רשימת העדיפויות שלי.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיטרואן C3 ברמת גימור Shine תעלה לך השבוע 90,000 במסגרת שבוע מכירות (ניתן להגיע לסכום הזה גם בשגרה לדעתי).

זה הרכב שהכי מתאים לבת שלך, בטיחותי מאוד, נראה טוב, נעים וסוחב טוב.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בתנאי שפותח השרשור יכול להתגבר על הדעות הקדומות בכל הקשור ברכבים לא יפניים כמובן, אני מסכים לגבי הC3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
סיטרואן C3 ברמת גימור Shine תעלה לך השבוע 90,000 במסגרת שבוע מכירות (ניתן להגיע לסכום הזה גם בשגרה לדעתי).

זה הרכב שהכי מתאים לבת שלך, בטיחותי מאוד, נראה טוב, נעים וסוחב טוב.

מניסיון, הגעתי אליו גם לפני שבוע המכירות.

לפתו"ש - אתה יכול לקבל את ה C3 המאובזרת סביבות ה 95K אחרי מיקוח, נהגתי ברכב והתרשמתי לטובה.

פורסם

חברים, אתם שוכחים משהו אחד, ב-C3 אין תיקון סטיה מנתיב שיש בריו. ועם כל האהבה שלי ל-C3, ואני באמת אוהב אותה, אחלה של אוטו, היא פשוט נופלת מבחינה בטיחותית מהריו. ואם זה הפרמטר הכי משמעותי (במיוחד לאור העובדה שלא ניתנו עוד דרישות), אז הריו היא הרכב הכי מתאים. זהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נכון, הייתרון בתיקון סטייה מנתיב בריו אכן מנצח. (למרות שדעתה של הילדה יכול להשפיע)

כמה שאלות לגבי האחריות.

קודם כל כמה שנים אחריות לריו ול C3

דבר שני וכללי יותר,

במידה וקונים רכב יד משומש אשר נמצא עדיין תחת תקופת האחריות של היבואן, האם האחריות עדיין תכובד ע"י היבואן אפילו שבעלי הרכב השתנו?

איך הדבר ב 0 ק"מ(ליסינג) האם תקופת האחריות מהיבואן זהה?

כי בסוברו למשל אמרו לי שתקופה של 5 שנים מקבלים רק ברגישה מהיבואן עצמו, ובמידה וקונים מליסינג/ 0ק"מ אז האחריות היא רק ל 3 שנים...

דבר נוסף(במידה ואכן קונים יד שניה) מה ניתן לעשות כדי לוודא שאכן יש אחריות בתוקף (לפני שקונים את הרכב...) ושלא יצא פתאום מקרה בו היבואן אומר למשל שהאחריות בוטלה כי הבעלים הקודמים לא ביצע טיפולים בזמן.

פשוט עולה לי רעיון שאולי שווה לקנות יש שניה נאמר 2017 ועל ידי כך לא להתפשר על דגם בגלל מגבלות תקציב.

אבל כמובן שנושא האחריות עולה פה.

פורסם
נכון, הייתרון בתיקון סטייה מנתיב בריו אכן מנצח. (למרות שדעתה של הילדה יכול להשפיע)

כמה שאלות לגבי האחריות.

קודם כל כמה שנים אחריות לריו ול C3

C3 - חמש שנים אחריות מלאה

ריו - שלוש שנים אחריות מלאה ועוד ארבע שנים על "מערכת ההנעה" (מה שזה לא אומר. מניח שזה מפורט בחוברת אחריות)

דבר שני וכללי יותר,

במידה וקונים רכב יד משומש אשר נמצא עדיין תחת תקופת האחריות של היבואן, האם האחריות עדיין תכובד ע"י היבואן אפילו שבעלי הרכב השתנו?

כן

איך הדבר ב 0 ק"מ(ליסינג) האם תקופת האחריות מהיבואן זהה?

לא. זאת אומרת לא תמיד. יש יבואנים שלא נותנים לליסינג את האחריות המלאה (כמו קיה למשל, שנותנים רק 3 שנים)

דבר נוסף(במידה ואכן קונים יד שניה) מה ניתן לעשות כדי לוודא שאכן יש אחריות בתוקף (לפני שקונים את הרכב...) ושלא יצא פתאום מקרה בו היבואן אומר למשל שהאחריות בוטלה כי הבעלים הקודמים לא ביצע טיפולים בזמן.

אין דבר כזה שהאחריות "מתבטלת". יכול להיות שבגלל דברים כאלה ואחרים האחריות לא תכובד. הדרך היחידה למנוע את זה זה לוודא היסטוריית טיפולים במוסך יבואן, ואז - ברוב המקרים - לא תהיה ליבואן עילה להתנער מכיבוד האחריות. אלא אם כן כמובן יגלו (בבדיקה לפני קניה) שהרכב תוקן פעם ע"י שלושה חמורים שתומי עין בחווארה בלי שום תיעוד.

פשוט עולה לי רעיון שאולי שווה לקנות יש שניה נאמר 2017 ועל ידי כך לא להתפשר על דגם בגלל מגבלות תקציב.

אבל כמובן שנושא האחריות עולה פה.

בגדול הייתי מסכים עם זה, וככה גם אני פועל - לא מאמין בלקנות מכוניות חדשות. להוציא מקרה אחד - שאין את הדגם שאתה רוצה כמשומש, מה שנכון במקרה של הריו.

בכלל, קטגוריית הסופר מיני עברה מהפך די גדול שנה האחרונה - איביזה, C3, ריו, פולו, סוויפט חדשות, וטובות משמעותית ממכוניות "הדור הקודם". כך שספציפית הפעם אני חושב שלקנות חדש זה לא כזה רעיון רע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה לא שהc3 מסוכנת לנהיגה , פשוט הטענה שהיא מרגישה הכי יציבה/ בטוחה לא נכונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין דבר כזה שהאחריות "מתבטלת". יכול להיות שבגלל דברים כאלה ואחרים האחריות לא תכובד. הדרך היחידה למנוע את זה זה לוודא היסטוריית טיפולים במוסך יבואן, ואז - ברוב המקרים - לא תהיה ליבואן עילה להתנער מכיבוד האחריות. אלא אם כן כמובן יגלו (בבדיקה לפני קניה) שהרכב תוקן פעם ע"י שלושה חמורים שתומי עין בחווארה בלי שום תיעוד.

במקרה לגמרי אתמול ישבתי במוסך מורשה קיה, נכנסו שני בחורים, קונה ומוכר, וביקשו להוציא את הסטוריית הטיפולים ברכב.

הנציג אמר להם שאין אפשרות עקב חסיון/פרטיות הלקוח (אפילו שהלקוח היה שם והוא בעצמו הבעלים של הרכב...)

כך שלהוציא הסטוריית טיפולים לא תמיד אפשרי,

טויוטה למשל כבר הוציאו לי פעמיים ללא שום בעיה.

פורסם

אני לא מבין גדול במכוניות, אבל בתור אבא ל-2 ילדות שכבר השתחררו, אני ממליץ לך בחום לחכות עם הקניה עד שאתה יודע בוודאות שהיא הולכת להשתמש ברכב לנסיעות לבסיס וחזרה. מה אם הבסיס יהיה מאד רחוק? מה אם היא יוצאת פעם בשבועיים? מה אם אוסרים (וגם אוכפים את האיסור) להגיע עם רכב פרטי לבסיס? ואם היא תמיד יוצאת אחרי משמרת לילה של 12 שעות?

הבנת את הרעיון. חכה עם זה, ומקסימום, גם אם תגלה שצריך, לזמן לא ארוך היא תשתמש בתחבורה ציבורית כמו שאר החברים שלה בבסיס.

פורסם

נוסעת בלילה לבסיס?

אצלנו היה איסור כניסה עם רכב בין 11 בלילה ל6 בבוקר.

המאזדה 2 רכב מעולה.

לגבי בלימה אוטונומית וסטייה מנתיב...מה הבעיה לשמור על הנתיב? אם היא כל כך מתקשה בפעולה הפשוטה הזו עדיף שתיסע בתחב''צ.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

העלו פה נקודה נכונה, אם הרכב ישמש רק לכניסה ויציאה מהבסיס אף אחד לא מבטיח שהיא באמת תוכל לעשות זאת גם בבסיסים שאני זוכר לפחות לא נתנו לאף כלי להיכנס אחרי שעות הפעילות, אבל אולי זה השתנה עבר כבר לא מעט זמן מאז. לעניינו - לדעתי הפיקנטו אמור להיות יעיל, מאובזר ובטוח מספיק לנסיעות האלו, כן קוריאני, אז מה? אני לא רואה שאנשים חושבים פעמיים כשהם קונים את הספורטאז'ים וטוסון, לא חושב שאלו מכוניות פחות טובות מהאירופאיות.

פורסם

לא יודע עד כמה זה בטיחותי לתת לבחורה בת 18 רכב חדש על חשבון ההורים.

הכי בטוח זה לתת לה לנסוע בתחבורה ציבורית , אופציה נוספת זה לתת לה לחסוך סכום של כסף ואז להשלים את היתרה כדי לרכוש רכב חדש , ככה לפחות היא תעריך את הרכב וייתכן וזה יתבטא באופן הנהיגה.

בלי קשר לזה הייתי ממליץ על סוזוקי סלריו , c1 או 108 למה ? כי כמה שפחות כוח סוס

פורסם
אני לא מבין גדול במכוניות, אבל בתור אבא ל-2 ילדות שכבר השתחררו, אני ממליץ לך בחום לחכות עם הקניה עד שאתה יודע בוודאות שהיא הולכת להשתמש ברכב לנסיעות לבסיס וחזרה. מה אם הבסיס יהיה מאד רחוק? מה אם היא יוצאת פעם בשבועיים? מה אם אוסרים (וגם אוכפים את האיסור) להגיע עם רכב פרטי לבסיס? ואם היא תמיד יוצאת אחרי משמרת לילה של 12 שעות?

הבנת את הרעיון. חכה עם זה, ומקסימום, גם אם תגלה שצריך, לזמן לא ארוך היא תשתמש בתחבורה ציבורית כמו שאר החברים שלה בבסיס.

העלת פה נקודה טובה בהחלט, הרגע הראתי לאישתי את שכתבת והיא אמרה שזה בדיוק מה שחברה שלה אמרה לה היום!

תודה.

פורסם

halperin96, לא ברור אם אתה טרול או רציני אבל צחקתי כשקראתי! ברור שלא בעיה לשמור על הנתיב חחח אבל גם ברור שיש סיבות להתמיע מערכות בטיחות שכאלה...נהגים בכל יום סוטים מהנתיב מכל מני סיבות ואם יש מערכת שעלולה להציל חיים ע"י התרעה או תיקון אקטיבי, מה טוב.

ghost_rider, אולי זה דעות קדומות.

אך הנקודה שכיוונתי אליה כשאמרתי קוראנית, היא שאני מעדיף יפניות ולא אירופאיות.

(אוף זה יכול להשמע מוזר כשאני מנסח את זה כך אבל כן, אני עדיין מדבר על מכוניות בלבד)

borisYalzin, הילדה אכן משתתפת בקניה כך שהיא תעריך, היא עבדה קשה בכדי לחסוך את הכסף הזה.

• תוכן חדש...