Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשה בטיחותית לילדה לפני צבא

afna
שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

תקציב עד 90K.

רוצים לישון בלילה בשקט כאשר הילדה נוסעת לבסיס...לכן בטיחות חשוב ביותר. עדיף מערכות מקוריות כמובן ללא מובילאיי.

בהתחלה חשבתי כמתבקש על פיקנטו אבל לא יודע, קוריאני..

ביום ראשון כנראה נהיה בחיפה ונוכל להכנס לסוכנויות אז רציתי עוד הצעות.

עדיף יפניות, הונדה ג'אז, מאזדה2, סוזוקי (באלנו?) מה עוד יש?

טויוטה לא נראה לי, מרגיש ממש פשוטה מבפנים וחסרת אבזור.

אני מודע לעובדה שזה חורג מהתקציב ולכן מבקש המלצות, אולי אפשר לחרוג טיפה במידה וממש חייבים.

בבקשה המלצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם יש בדרך לבסיס תוואי נסיעה בינעירוני משמעותי, מבחינה בטיחותית סופר מיני תהיה עדיפה.

הונדה גאז מהדור האחרון יכולה להיות אופציה מאוד טובה עם כי קצת פחות מלהיבה עבור נערה בגיל הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב המכוניות שציינת הינן מכוניות סופרמיני מלבד הפיקנטו.

על סוזוקי הייתי מדלג, אין נכון לעכשיו מערכות בטיחות מקורית.

הייתי ממליץ להתמקד במאזדה 2 ברמת גימור דינאמיק ומעלה או בהונדה ג'אז ברמת גימור קומפורט.

ניסן מיקרה, סוזוקי סוויפט ומיצובישי ספייס סטאר מגיעות נטולות מערכות בטיחות.

בסגמנט המיני הפיקנטו היחידה מציעה בלימה אוטונומית במהירות בינעירונית והפנים שלה הכי איכותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטיחות- איביזה.

גם מבחינת מערכות הגנה וגם מבחינת ציון במבחני הריסוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסופר מיני הכי בטיחותיות היום הן: סיטרואן C3, מאזדה 2 (גרסת ספורט ומעלה), סיאט איביזה (FR פרו). אבל הן כולן עולות יותר מ-90 אלף שקל, יותר לכיוון 100-110. ב-90 אלף שקל תקבלו ככל הנראה לא משהו שהרבה יותר טוב ממובילאיי, להוציא הפיקנטו שנותנת גם בלימת חירום.

במחשבה שניה - קיה ריו. קיבלה לאחרונה בלימת חירום ותיקון סטיה מנתיב, שאין לאף מכונית אחרת בטווח המחירים שלה.

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את האקסלנס ב91:

https://www.buy-ibiza-online.co.il

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באקסלנס אין תיקון סטיה מנתיב. יש לה שיוט אדפטיבי שזה ממש אחלה, אבל לדעתי לחיילת ש...בואו נודה באמת, פה ושם תסמס בזמן נהיגה, עדיפה המערכת הזו ובלימת חירום שבכל מקרה תבלום את הרכב אם יהיה צורך.

מעבר לזה, האקסלנס היא גלוריפייד רפרנס - ה-FR פרו עדיפה משמעותית ולו בגלל פנסי הלד שמשפרים משמעותית את הראות בלילה.

ומעבר לכל זה, והאיביזה באמת אחלה אוטו, אבל... DSG7...?

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי דווקא הריו באמת אופציה, האיביזה עושה חשק לנסוע מהר ואולי לעשות שטויות בטח אם יש ידידים שיראו איביזה חדשה ואז כול הלחץ של בוא ניראה למה היא מסוגלת.

מבחינת הגיר, גם אם אחרי 4 שנים תהיה תקלה ובריו לא אלו יהיו 4 שנים של הנאה מנהיגה יום יומית, אישית מעדיף את זה מאשר לנסוע במשהו שהוא עגלתי בצורה משמעותית.

אבל זה אני, במקרה הזה בתור הורה הייתי חושב אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משום מה אני לא מוצא במפרט את סוג התאורה שיש בדגמי איביזה אבל זה לא ממש משנה כי FR לא עומד בתקציב.

אם צריך לבחור בין תיקון סטיה מנתיב אקטיבי או בלימה אוטונומית זה כבר מצריך ממני חשיבה ממש עמוקה ונראה לי שתאכלס עדיף תיקון סטיה.

בלימת חירום זה מעולה והכל אבל ברוב המקרים (לדוגמה חוסר תשומת לב בגלל SMS) אפילו שמתנגשים ברכב שמלפנים, עדיין מצליחים להאט כי ברגע האחרון שמים לב...

לעומת זאת, אם לא שמים לב וגולשים לנתיב הנגדי, התוצאות עלולות להיות גרועות בהרבה עקב תאונה חזיתית שלא עלינו חס וחלילה טפו טפו.

אבל בסגמנט הזה כמעט ולא קיים תיקון אקטיבי.

וגם "בלימת חירום" היא עד 30 קמ"ש (לפחות בשתי דגמים שבדקתי, פיקנטו וג'אז) שזה נחמד בעיר אבל כמה קשה יכולה להיות התנגשות במהירות של עד 30 קמ"ש.

הייתי מעדיף שזה לא יהיה כלל עד 30 , אלה יתחיל מ 30 ועד 120 קמ"ש.

כך שזה גם לא איזה משהו מלהיב מדי... זה נחמד שלא צריך מובילאיי וזה נחמד שיש אבל לא יותר מזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב המתאים ביותר לצרכים הוא ביטרואן c3.

במבצע שמתקיים בימים האלה היא מוצעת סביב 90000 שקל.

הרכב בטיחותי ומאובזר מאוד, העיצוב יקסום לה ולך יהיה ראש שקט בזכות אביזרי הבטיחות וגם בזכות 5 שנות אחריות מלאות.

בצעו נסיעת מבחן, היא מרגישה הרבה יותר בטוחה מהאופציות היפניות והקוריאניות שרשמת.

האיביזה גם מצויינת. אבל יקרה יותר ועלות הביטוח שלה, במיוחד לנהג צעיר, גבוהה מאוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מבחינת המתלים בכביש מפותל היא מרגישה פחות בטוחה מהאיביזה.

במצבים מסוימים היא נעה על המתלים בגלל שהם מכוילים לצד הרך יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא מרגישה הרבה יותר בטוחה מהאופציות היפניות והקוריאניות שרשמת.

הC3 אוטו מעולה, באמת. אחלה אבזור בטיחות, אחלה אבזור בכלל, מנוע חזק, נוחה, מרווחת, נראית מגניב.

אבל מה זה "מרגישה הרבה יותר בטוחה"? כי היא לא יותר יציבה מהאיביזה (או מהריו, או מהמאזדה2), היא לא אוחזת יותר טוב, אפילו - כמו שאמר יוליאן - די להיפך. כי בגלל כיול המתלים המאוד רך שלה שמכוון חזק לנוחות (נוחות מעולה), היא רוכנת מאוד בפניות ולא מרגישה כאילו היא "מחזיקה את הכביש" כמו שצריך. כאמור, זה פיצ'ר, לא באג, פשוט פיצ'ר שלא עומד בקנה אחד עם מה שאמרת.

ככל שאני חושב על זה יותר, ככה אני יותר חושב שהריו נותנת את החבילה הכי טובה עבור הדרישות שלכם. נכון, היא חלשה בקטע רע, לא מאובזרת במיוחד ומעוצבת באותו חן וחשק כמו פרוסת לחם עם גבינה צהובה, אבל יש אנדרואיד אוטו וקארפליי, יש את כל מערכות הבטיחות הדרושות, ואפילו יש פנסים עם עדשות שיאפשרו להחליף נורות לנורות לד כדי לשפר את התאורה (הרבה פחות טוב מתאורת לד מקורית, אבל הרבה יותר טוב מתאורת הלוגן רגילה - בונוס, נורות לד גם מחזיקות מעמד יותר זמן).

אגב, בלימה האוטונומית, לפחות לפי המבחן שעשו ביורואנקאפ, בולמת לפחות עד 70 קמ"ש (כנראה עד 80, שזאת המהירות המקסימלית של רכבים של קיה - מעל זה המערכת חותכת את הכח של המנוע כדי למנוע מצב שנכנסים בך מאחור). החלק הרלוונטי מתחיל ב-2:28

*אלוהים ישמור, איך העולם משתנה... שאני אמליץ למישהו על קיה פאקינג ריו...

[video=youtube_share;qhQy8Q3XCeU]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרגשה עמומה שהבת של פות"ש לא תיקח את הרכב לנס הרים בדרך לבסיס.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרגשה עמומה שהבת של פות"ש לא תיקח את הרכב לנס הרים בדרך לבסיס.

+1

יכול לדווח על יציבות מפתיעה של הרכב גם בשיוט, ברוחות צד וגם בכבישים מפותלים, אף שאכן המתלים רכים (אני בא מג'ולייטה).

לפני הרכב הזה לא השתמשתי אף פעם בניטור שטחים מתים, היום שהתרגלתי משתמש כל הזמן וברכב השני שאין לי, זו כבר בעיה.

עם גולף ידנית 1995 (1.4) לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...