Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב:

יש לי הונדה סיוויק 2013 (יוצר בטוריקה) עם 52 אלף ק"מ

לפעמיים שאני מגיע את הרכב יש לי רעש של חריקה בהתנעה הראשונה, אין לזה חוקיות מתי זה קורה,

בוקר/צהריים/ערב

כשחם או שקר

הרעש החריקה רק לסירוגין ולא באופן קבוע.

אשמח לעזרה,

תודה מראש

פורסם
ככל הנראה מדובר על רצועת אלטנרטור יבשה במקצת ממליץ לעלות ווידאו על כל פנים

גם אצלי מקרה דומה והחלפתי רצועת אביזרים ישר כאשר קניתי את הרכב,יש עדיין רעש של שריקה רק בהתנעה ואחכ אין כלום כך שקשה לדעת אם זו תקלה או משהו נורמלי.

יש כאן חבר פורום בשם CLAUDIA אם הוא יענה לנו מה היה אצלו באותו רכב בדיוק יהיו כאן /שני אנשים רגועים עם אותו רכב ואותה "תקלה".

כדי להסיר ספק,צריך להשאיר רכב ללינת לילה ולהניע בבוקר ואז לשמוע כי רעש שנעלם מיד לאחר התנעה קשה לתפוס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אצלי בסיוויק (2009) עם מנוע זהה קיים הרעש חריקה הזה הנעה (בעיקר הנעה קרה), מבדיקה בפורומים בחו"ל עם סרטונים של רעש זהה, הגעתי למסקנה שככל הנראה הרעש חריקה הזה (באם מדובר באותו רעש), מגיע מהסטרטר (רעש דומה להפעלת סטרטר כשהרכב כבר מונע), לא דחוף לתיקון אבל מתישהו צריך לטפל בזה.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
גם אצלי בסיוויק (2009) עם מנוע זהה קיים הרעש חריקה הזה הנעה (בעיקר הנעה קרה), מבדיקה בפורומים בחו"ל עם סרטונים של רעש זהה, הגעתי למסקנה שככל הנראה הרעש חריקה הזה (באם מדובר באותו רעש), מגיע מהסטרטר (רעש דומה להפעלת סטרטר כשהרכב כבר מונע), לא דחוף לתיקון אבל מתישהו צריך לטפל בזה.

זה קורה לך בשניה של ההתנעה ונעלם?

מתי זה התחיל לך הרעש מהסטרטר?

איך טיפלת בזה?

תודה!

• תוכן חדש...