Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד ליקנות את הרכב הראשון שלי יש לי סכום של 100K

אני מחפש רכב שנת 2017 שיהיה די חיסכוני אמין ומאובזר מבחינת כוח שיהיה סביר

הנסיעות שלי הם בעיקר לעבודה בסביבות 40 קילומטר ביום לעבודה ובחזרה

ונסיעות בין עירוני מדי פעם.

וגם שהרכב יחזיק מחירון ויהיה קל למכור אותו אחרי שלוש שנים או יותר

חשבתי על Toyota Auris בנזין או Mazda 3 קצרה אבל ניראה לי השוק מוצף בMazda ויהיה בעיה למכור אותה.

אשמח לשמוע עוד אפשרויות

פורסם

מאזדה 3 spirit בגרסת 5 דלתות לא תהווה שום בעיה במכירה, "תחזיק" מחירון כלשונך ותרגיש הכי מודרנית ודינאמית.

ייתכן שתאלץ לרדת עוד כשנה מהשנתון כדי לעמוד בתקציב.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אהלן אחי, אני מוכר מאזדה 3 שנת 2018.

מנוע 2.0 165 כ"ס. הרכב נסע 6,000 קמ, במצב חדש לגמרי.

מחיר: 100,000 ש"ח.

אם אתה מעוניין, דבר איתי:

050-2205789

פורסם

רכשנו לפני חודש סוזוקי ויטארה 4x4 משומשת.

בתקציב נכנסת אחת ממודל 2016 אולי 2017 (מחירון 107).

הרכב מאובזר לא רע (ריפודים משובים עור, כניסה והנעה ללא מפתח, מולטימדיה 10",פנסי לד עם חיישנים ועוד...).

הרכב חסכוני מאוד, אמין מאוד (מנוע ותיק עם גיר פלנטרי). זול מאוד לביטוח וטיפולים ושומר ערך בצורה יוצאת דופן (גם בזכות העובדה שכמעט לא קיים בציי הרכב).

חיסרונות: מובילאיי ולא מערכות בטיחות מקוריות, מנוע מיושן בשילוב הנעה כפולה =תאוצה מעט מהוססת ביציאה מהמקום.

חיפשתי את דגם ה-4x4 בכלל לא בגלל יכולת השטח אלא בזכות האבזור הנדיב ביחס לדגם הרגיל (שממש עירום מדברים בסיסיים כמו קיפול מראות חשמלי).

מומלץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התגובות בנוגע לסוזוקי ויטארה לא מחפש רכב suv וקיה סטוניק דגם חדש שעוד לא יודעים איך הוא באמת מבחינת אמינות

וגם אין לו שוק.

פינג אני לא קונה תרכב עכשיו עוד איזה חודש אז אני חושב שזה כבר לא יהיה רלבנטי.

אני מחפש רכב שיהיה האצ'בק

פורסם
אהלן אחי, אני מוכר מאזדה 3 שנת 2018.

מנוע 2.0 165 כ"ס. הרכב נסע 6,000 קמ, במצב חדש לגמרי.

מחיר: 100,000 ש"ח.

אם אתה מעוניין, דבר איתי:

050-2205789

יד 1 פרטית?

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

קיה סטוניק הבסיסי מגיע עם מנוע ותיק ואמין מאוד.

מבחינה בטיחותית הוא מצויד נהדר.

לגבי השוק הנבואה ניתנה לשוטים אבל נראה שכמו שאר דגמי קיה לא תהיה איתו יותר מדי בעיה, אבל בכל מקרה שוק היד שנייה הוא שוק של קונים היום.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

ישבתי אתמול בסטוניק וחייב לציין שעבור 107,000 ש׳׳ח מקבלים חבילה מרשימה ביותר: רכב נחמד מאוד, מושבים נוחים, apple car play.

להבנתי אין התקנות מקומיות.

לא לשכוח שיש לך 3 שנים אחריות.

• תוכן חדש...