Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניחושים זה טוב כדי להעביר את הזמן כשהרכב על הליפט במוסך. ברמקול BT הסיני שלי שעלה 40 שקל, זה נשמע בין פולי מנוע למיסב קאמשפט, לך לבעל מקצוע, אולי תוכל להציל אותו. (את הרכב)

פורסם

אני לא מכונאי אבל לא מצליח לחשוב על משהו שיכול לייצר כזה רעש בסעפת היניקה, אולי הרעש בוקע משם כי הסעפת חלולה ומתפקדת כתיבת תהודה, אי אפשר להבין מהוידאו מאיפה הרעש בוקע, עוד ניחוש ? אולי שסתום דופק, שרשרת תזמון, מותחן... ממליץ שוב לגרור למוסך או להסתכן בנסיעה לשם. בהצלחה.

הגיוני שמוסכניק שמע את הרעש ואמר שזה לא בא מהמנוע וזה כנראה סעפת יניקה? הגיוני?
פורסם

קשה לשמוע דרך הסרטון הרעש יכול להגיע מסעפת היניקה מפרפרית שהשתחררה או נשברה. בתוך הסעפת יניקה ישנם 4 פרפריות צריך לפרק ולבדוק לתקינות.

פורסם

זה בדיוק מה שהוא אמר שזה נשמע מכיוון הסעפת יניקה שיש בפנים פרפר שהתפרק או משהו כזה...ושלח אותי להמשיך לנסוע ככה ולא להתרגש

פורסם

חייב לטפל בזה, החשש הוא שברגע שהפרפרית משתחררת הברגים הקטנים שלה עלולים להישאב לתוך הצילינדר ויגרמו נזק לבוכנה או לשריפת/שבירת שסתומים.

• תוכן חדש...