Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עברו שנתיים וחודש מאז שהחלפתי מצבר. כל המשפחה נכנסה לרכב בדרכנו לחוף הים, אך הוא סירב להניע. ידעתי מיד שהלך מצבר. הזמנתי איש שירות מצברים. הוא התחיל לפרק את המצבר ואז האזעקה של הרכב הופעלה. הכנסתי את הקוד והשתקתי את האזעקה. הוא הסיר את מצבר ה BOSCH הישן ושם מצבר טיטניום חדש במקומו שעלה לי 750 שקלים. ניסיתי להניע המנוע בקושי נדלק וקרטע על 1200 סל"ד במקום ה 800 סל"ד הרגילים בניוטרל. לחצתי גז. כלום. אין גז. אחרי כמה שניות המנוע נדם. חיברתי קורא תקלות וקיבלתי את הקודים הרשומים בכותרת.

עליתי הביתה כדי לקרוא קצת על הקודים הללו. ראיתי שהיו עוד אנשים שנתקלו בזה, אבל לא מצאתי הסבר למה בדיוק הבעיה. מאוחר יותר ירדתי לאוטו וניסיתי שוב. המנוע הניע כרגיל. 800 סל"ד בניוטרל. לוחץ גז והטורים עולים כרגיל. איפסתי את התקלות והן לא מופיעות מחדש. לי יש השערה של מה בדיוק קרה. מישהו יכול לנחש מה היתה הבעיה?

פורסם

טוב, אני רואה שאין מנחשים, לכן אומר מה היתה התקלה לפי ההשערה שלי.

איש המצברים החרוץ התחיל לנתק את המצבר עוד לפני שהכנסתי את הקוד למשבת מנוע (אימובילייזר) ואז הופעלה ההזעקה. הכנסת הקוד להשתקת האזעקה לא נטרלה את משבת המנוע מאחר והמצבר כבר היה מנותק, ולאחר הרכבת המצבר החדש לוקח פרק זמן מסוים עד שמשבת המנוע מפסיק את פעולתו.

בקיצור, אם תחליפו מצבר דאגו להכניס את הקוד לאימובילייזר לפני שמנתקים את המצבר.

פורסם
יכל פשוט לעשות גיבוי למצבר הבחור החרוץ .

זו אפשרות כמובן, אבל יותר פשוט להכניס את הקוד לאימובילייזר. החלפתי מצברים בעבר (זה קורא כל שנתיים, למעט המצבר המקורי שהוחלף אחרי שלוש שנים) ולא היתה שום בעיה, כי זכרתי להכניס את הקוד לפני פתיחת מכסה מנוע.

פורסם

האבחנה שלך הגיונית - לכן תמיד לבקש גם, חיבור מצבר נוסף במקביל, בזמן החלפת מצבר ברכב.

כך כלל הזכרונות ברכב נשמרים.

החל מזכרונות תחנות הרדיו כיווני מערכת הסטריאו.. וזכרונות מחשב המנוע, ומצבי סיבובי המנוע השונים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...