Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי הקפה של הבוקר, קפץ לי ביוטיוב הסרטון הבא:

ואני שואל את עצמי, יש מצב שאיזה כמה קודקודים בסיאט ישבו והחליטו שנמאס להם שצוחקים עליהם בכל פורום בעולם שלמכוניות שלהם יש התנהגות ושמחת חיים של רכבת אז יאללה עושים רכב עם זנב שמח? כי תכלס, חוץ מהכשלון הטוטאלי במבחן של ה-79 קמ"ש, היא לא נראית כזה רע.

*עריכה - ה-קפה של הבוקר. אני לא עושה הקפות על הבוקר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם שילמדו מטויוטה איך לבנות מכוניות אמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להבנתי, להיכשל במהירות של 79 קמ"ש זה בעצם לעבור את המבחן (לפחות לפי מה שכתוב ב-Wikipedia).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כל אחד רוצה את מה שאין לו, סיאט רוצה להתנהג כמו סיטרואן וסיטרואן רוצה למכור כמו סיאט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קודם שילמדו מטויוטה איך לבנות מכוניות אמינות.

איך נושא ה handling הופך לאמינות?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם הם כבר רוצים ללמוד משהו ממישהו, אז שילמדו קודם את הבסיס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יוצא לי לצפות הרבה בערוץ הזה.

נדיר להיתקל ברכבים שמתנהגים בצורה כה קיצונית במבחן הזה.

ההתנהגות שלה מזכירה יותר את זו של דציה סטפוואי מאשר גיפון שמגיע ממותג שמשדר יכולות דינמיות סבירות.

פורסם
מי הגוף שערך את המבחן?

לא חושב שזה גוף .

בכל אופן הערוץ הזה עושה את הבדיקה הזו ובדיקת סלאלום למרבית הרכבים והם עושים אותה בצורה מקצועית מאוד.

הערוץ הזה מספק לדעתי אינפורמציה חשובה לפני רכישת רכב בנוגע להתנהגות הרכב במצבי חירום.

פורסם
אם הם כבר רוצים ללמוד משהו ממישהו, אז שילמדו קודם את הבסיס.

תאכלס צודק.

אבל אולי זאת שאלה של: הם לא יודעים ללמוד, כי פשוט אין להם ידע לייצר מכוניות אמינות.

פורסם (נערך)

נראה לא רע, מה המרווח גחון של הפחית הזאת ?

מצאתי.. 19 ס"מ, יפה !

עריכה אחרונה על ידי אשרי
פורסם
https://www.km77.com/reportajes/varios/maniobra-de-esquiva-test-del-alce

מקווה שהתרגום האוטומטי של גוגל יעזור בהבנה (לא בדקתי... אני דובר ספרדית)

מה בכתוב אומר מה המבחן בודק, איך ומי קבע שזה כך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...