Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים היה לי ראיון עבודה מאוד ביזארי(בשבילי בכול אופן)

לכול אורך הראיון, המראיין אמר לי דברים בסיגנון של "אנחנו לא משלמים הרבה", "העבודה היא תובענית ודורשת לפעמים עבודה פיזית בשעות לא שגרתיות", והדובדבן שבקצפת, הוא אמר לי שהוא רוצה מישהו לטווח ארוך מאוד, כי היה לו מישהו שעזב אחרי שנתיים כי במקום אחר שילמו לו כמה אלפים טובים יותר ממה שהוא הרוויח עד עכשיו.

השאלה שלי, היא "מה זה לעזאזל?" , אני מבין לספר לי על העבודה והתנאים כדי שאני אדע לאן אני נכנס, אבל למה אתה מציג את זה בתור "אנחנו לא משלמים הרבה" או אומר לי שאחרי שנתיים בתפקיד אני אוכל לקבל כמה אלפים טובים במקום אחר?

אני לא מבין את זה כלל, אבל אני לא מגייס ולא עסקתי בגיוס. אשמח לשמוע תובנות בעניין.

פורסם

כנראה שניכוו מאנשים שהתחילו את תהליך הגיוס (או אפילו התחילו לעבוד בפועל) וברחו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שהמראיין עומד להיות מפוטר אז הוא עושה מה שבא לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את האמת - יש עבודות שבפני עצמן נראות לא להיט, אבל בפועל יכולות לתת לך ידע וניסיון שיקדם אותך הלאה.

השאלה למה להבריח עובד פוטנציאלי מלכתחילה. אולי לא באת לו בטוב, אבל הוא לא יכול להגיד לך את זה ואולי הוא מנסה לרמוז לך "תברח".

זה כמו שתבוא לקנות רכב ויגידו לך "תראה, הגיר פה קצת עדין", "צריך להתאמץ כדי לנהוג", "תצטרך לעמוד בשוליים בשעות לא שגרתיות", "אנחנו מצפים שתשקיע המון מעצמך בדלק ובתיקונים", "יש רק מומחה אחד בארץ שיודע לטפל ברכבים שלנו, יש לו קצת דמנציה, אבל בגדול הוא סבבה", וכמובן "רוב הלקוחות שלנו עשו טרייד אין לסוזוקי אלטו".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^

ובסוכנות ממול מוכרים את אותו הרכב ב 10 אלפים ₪פחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפחות הוא כנה.

קרה לי כמה פעמים מראיינים בסגנון הזה.

אז המראיין אמר לי לבסוף,אני אומר לך מראש את כול האמת שככה תדע

מבחינתי שקיפות מלאה למשרה ולתנאים.

כנראה שזה מה שהוא רוצה לשקף וכנראה שהמשרה לא להיט בלשון המעטה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני גם בעד כנות, אבל מדוע לא להשוות משכורת למקומות אחרים (כל עוד לא משווים בין מרכז לפריפריה) אם הוא מודע לכך שהעבודה לא קלה ויש מתחרים שמשלמים יותר?

בכל אופן נשמע שהוא בא לחסוך זמן ולסנן כמה שיותר ביעילות על-ידי הפחדה קלה, האם יימצא העובד המיוחל ולחוץ העבודה שיסכים לכל זה? קשה לי להאמין.

פורסם

מאיזה עולם תוכן העבודה?

אם אתה מלא תשוקה לעשייה של אותו עולם תוכן וחסר ניסיון הוא מוסר לך את הקשיים של המשרה(כדי שלא תופתע).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כנראה שזה מה שהוא רוצה לשקף וכנראה שהמשרה לא להיט בלשון המעטה.

מאיזה בחינה לא להיט? משכורת? ניסיון שצוברים?

יש משרות שמשלמות מעט, אבל משמשות קרש קפיצה לתפקידים מאוד איכותיים. מצד שני יש משרות שמשלמות עוד 2-3-4 אלף לברוטו, אבל מדובר במשרות dead-end.

פורסם

העניין הוא שיש לי נסיון בתחום, והבהירו לי בטלפון שזו משרה שבכוונה רוצים מישהו לעלות קצת את הרמה בצד המקצועי של המחלקה

זה לא שהגעתי בתור חסר נסיון שרק מת לקבל ניסיון ראשוני.

חשבתי שזה אולי הפחדה כמה בשביל שהעובד יהיה מודע לעניין כמה שיותר, אבל זה באמת מה שמעסיקים רוצים? את העובד המיואש שלא מצליח להתקבל לשום מקום(כניראה מסיבה מסויימת) ? שגם הוא ירצה לעזוב אחרי שנה שנתיים כי לא משלמים מספיק?

אגב, אני לא חושב גם שזה רמיזה בשבילי שלא מעוניינים בי, כי בציפיות שכר, אמרתי להם שכר ב-20 אחוז גבוה יותר ממה שהיה בטלפון, והם חזרו אליי תוך יום בשביל להמשיך במיונים. אני דחיתי כי העבודה עצמה לא נשמעת לי מעניינת מספיק בשביל לעזוב את הנוכחית.

פורסם (נערך)

מנסיון שהיה לי לא מזמן,

הגעתי לחברה גדולה מאוד בענף שאני עובד בו.

יש שם מנכ"ל דפוק בראש, מה לעשות אבל זאת האמת. הזהירו אותי לפני ובגלל זה הייתי קצת מוכן.

הראיון היה הזוי בהחלט.

'' אצלי אתה לא תרוויח יותר''

'' אני מחפש וינרים שכסף לא מעניין אותם''

העובדים שלי לא פותחים את התלוש ב10 לחודש''

הוא גם סיפר לי סיפור שאנשים מתחלקים לשני סוגים, עם מוטיבציה פנימית וחיצונית. אלה שיש להם מוטיבציה פנימית זה אלה שהוא מחפש, שמחפשים להיות מספר 1.

הקשבתי לכל הבולשיט שיצא לו מהפה וחיכיתי שיסתיים הראיון.

למחר הם התקשרו ורצו להמשיך בתהליך.

דרשתי הרבה יותר ממה שהוא רצה לתת, והוא הסכים ( מדובר על תקופה זמנית).

עבדתי שם תקופה קצרה ועזבתי, בגלל שהבנתי שכל הארגון רקוב מבפנים, ואני לא רוצה להשאר שם לתקופה ארוכה.

מסכנה,

תעשה רק מה שטוב לך!

אל תקשיב לכל זייני המוח הללו. יש אנשים שאלוהים יודע איך מגיעים לתפקידים בכירים כאלה, חושבים שהם אלופי עולם, ובתכלס לא שווים גרוש.

יצאתי משם, ישבתי באבטלה קצת ( שווה כל רגע). נחתי, טסתי עם אישתי קצת לחו"ל.

אחרי זה קיבלתי הצעות לעבוד ב2 מקומות אחרים, בהצעות יותר טובות.

באחד מהם התחלתי לא מזמן.

טיפ שלי, אל תפחדו לחפש עבודה ולשנות מקום עבודה.

הדרך הטובה ביותר לשדרוג השכר, היא עלידי החלפת מקום עבודה, זה בדוק מנסיון.

עריכה אחרונה על ידי timur2008

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
מאיזה בחינה לא להיט? משכורת? ניסיון שצוברים?

יש משרות שמשלמות מעט, אבל משמשות קרש קפיצה לתפקידים מאוד איכותיים. מצד שני יש משרות שמשלמות עוד 2-3-4 אלף לברוטו, אבל מדובר במשרות dead-end.

הכול תלוי בתפקיד כמובן.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אל תקשיב לכל זייני המוח הללו. יש אנשים שאלוהים יודע איך מגיעים לתפקידים בכירים כאלה, חושבים שהם אלופי עולם, ובתכלס לא שווים גרוש

.

הם וינרים.

האמת שאם מקום מצהיר מראש שהוא מחפש וינרים/נינג׳ות/תותחים/אישדובחזיר זה סימן לדלג עליו ולחפש כזה שמחפש עובדים לתפקיד מוגדר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...