Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב מקצוענים,

יש לי מזדה לנטיס 2004 והמזגן לא רוצה לעבוד.

הוספתי גז והמזגן עבד אבל לאחר חודש הוא בררח לי, התיעצתי עם מוסכניק( עצלן לדעתי) שרצה להחליף מדחס.

עשיתי קצת מחקר באינטרנט וראיתי שיש עוד סיבות לדליפות גז וראיתי כמה שיטות לאיתור מקור התקלה, אבל מנסיון עבר פה בארץ עושים הכל הפוך,

עכשיו השאלה שלי היא אם בורח גז במשך חודש ימים יש לכם איזושהי אינדיקציה או לפחות אילו שיטות קונבנציונליות לאיבחון מקור התקלה קיימות כדי שאוכל לעשות בדיקה מעמיקה יותר לפני שאני רץ להחלף מדחס למזגן,?

תודה!

פורסם

שיטות לבדיקת ואיתור דליפות במע' מזגן ברכב וזאת לאחר שממלאים גז במע':

1. הסתכלות אם רואים אזורים כהים שנשארים משמן המזגן שמעורב בגז.

2. האזנה באוזן אם שומעים בריחת גז וביחוד בתוך תא הנהג מהיחידה הפנימית (ממאדה המזגן).

3. ע"י "רחרחן" רגיש לגז המצפצף באיזור הדליפה (עוברים איתו בנקודו רגישות, חיבורים, מכללי המזגן וכו').

4. ע"י מיים עם סבון כלים שמורחים סביב חיבורים וונטילים ואם יש דליפת גז יראו בועות במי הסבון (לא צמיד מצליחים בכך).

5. הוספת צבע זרחני זוהר לגז שבמזגן כך שבמקום הדליפה ניתן יהיה לראות סימני הצבע הזוהר וביחוד בשימוש עם משקפיים מיוחדים לכך (למאדה המזגן הפנימי לא ניתן להגיע ולראות ולכן מחפשים את סימני הצבע הזוהר בפתח ניקוז מי המזגן).

את ההסתכלות לסימני הצבע הזוהר מבצעים לאחר כיום נסיעה עם המזגן כי לפעמים הנזילה קטנה ויקח זמן עד שמיקומה ייצבע ויראה.

עדיף ךבצע את כל הבדיקות האלו אצל מזגניסט רכב מקצועי.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...