Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עומד לרכוש רכב כבן 3 יד ראשונה מסוכנות טרייד אין היבואן

מזהה תיקוני צבע בדלת תא המטען ומוטרד שאולי הפאק בצבע מרמז על משהו עמוק יותר שמנסים להסתיר

הסוכנות טוענת שבוצעה צביעה לצורך קוסמטי בלבד ושאין לרכב פגיעות מרכב

אני חושש שהבעלים הקודם הסתיר על ידי צביעה תאונה או פגיעה משמעותית אחרת

מה כדאי לי לעשות כדי לוודא לפני רכישה שאני לא נופל בפח ?

האחריות שהסוכנות נותנת לא כוללת את הבגאז'

תמונה:

WhatsApp Image 2018-04-17 at 12.23.12.jpeg

פורסם

הלוואי והיה דבר כזה שאתה יכול לקחת את הרכב שלך לאיזה מקום מונפץ כזה שנקרא מכון בדיקת רכבים לפני קנייה שהיה עושה בדיקה מקיפה לרכב תמורה כמה מאות שקלים וסוגר לך את הפינה הזאת...

פורסם
הלוואי והיה דבר כזה שאתה יכול לקחת את הרכב שלך לאיזה מקום מונפץ כזה שנקרא מכון בדיקת רכבים לפני קנייה שהיה עושה בדיקה מקיפה לרכב תמורה כמה מאות שקלים וסוגר לך את הפינה הזאת...

נראה לי שעלית פה על סטארט אפ.

פורסם

למה להתעסק עם רכב די חדש שכבר עבר מכה/תאונה ועוד עם כזה תיקון גרוע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה רמת תחזוקת הפחחות ברכב מבהיל לחשוב מה בוצע ואו לא בוצע בטיפולים המכנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין מה לעשות, פחחות בארץ זה עולם תוכן לא טוב - אני יכול לספר סיפורים מסמרי שיער על עבודת פחחות במוסך מרכזי של יבואן, לא בהכרח כל לקוח ידע לשים לב לבעיות שכאלה בצבע - גם אם "יתקן לפי הספר" במוסך מרכזי.

לגבי הנזק? קשה לדעת, אגב יש מצב שזה גם לא תיקון מהבעלים הקודם אלא "השבחה" שעשה המגרש - אז תהיה בטוח שהיא נעשתה בצורה הגרועה ביותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחד מתיקוני הצבע הגרועים שראיתי.

רכב כזה סטנדרטי, נראה לי שיהיה חכם למצוא אחת נקייה לחלוטין.

אם המחיר מאוד אטרקטיבי, תיקח לבדיקה במכון עצמאי ותראה מה אומרים.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...