Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום שסתום בטחון לכלי בדיקה בלחץ מערכת הקירור ויותר מכך שימוש בכלי מחייב שעון תקין ובקרה על הלחץ אותו מיישמים,

אחרת יגרם נזק למכלולי מערכת הקירור.

אם אתה לא מגיע להבנה עם המוסך, תתלונן באיגוד המוסכים או משרד התחבורה, בערוצים שישנם לכך ולא צריך שום שיתוף פעולה של המוסך לצורך הגשת תלונה.

פורסם

אם לא צריך שיתוף פעולה מצד המוסך באיגוד המוסכים אז מצוין. אני פשוט זוכר משירשור כלשהו בעבר שפותח השירשור לא יכל להתקדם עם תלונה כי איגוד המוסכים דרש שיתוף פעולה מאותו מוסך והמוסך לא הסכים.

פורסם

צריך שיתוף פעולה מהמוסך. חייב הסכמה לו להשתתף בבוררות. אם לא מסכים יש לבדוק את העניין במשרד התחבורה או בית משפט. בכל מקרה צריך להתייעץ עם שמאי/מומחה שיגיד שאכן יש אמת בדבריך ובטענותיך.

פורסם

לא צריך שום דבר מהמוסך, רק להתלונן (במידה ובעל המוסך לא מוכן לקבל בשון תנאי שהוא אחראי למה שקרה) או לחלופין לפנות לתביעות קטנות.

יש לך קייס חזק וברור של נזק שנגרם על ידי המוסך.

תפעל נכון ותקבל כיסוי מלא לנזקים.

מה מצב הרכב כעת ואיפה הוא נמצא?

פורסם

הרכב כרגע אצלי אחרי שתוקן - הספקות שלי עלו אחרי שההסבר שלו למחט הלא רלונטית הטריד אותי והתייעצתי עם מכונאים בתחום.

חשוב לי לציין שמאז כתיבת הפוסט אני בקשר עם בעל המוסך שמוכן לשתף פעולה עם כל בדיקה שארצה, כולל כל הגופים שהוזכרו כאופצייה לבירור המקרה וכל זאת באדיבות ונועם בה נוהל כל התהליך.

הסיבה לשיתוף המקרה היא לא ניסיון להשית את עלות הנזקים עליו אלא נובעת מהתחושה איתה יצאנו מיותר מדי מוסכים.

פתרון בו אגלה שטעיתי מוצלח כמו כל פתרון אחר - מבטיח לעדכן.

פורסם

בשרשור המצורף לא מזמן אמרנו לבחור לעשות בדיקה והמוסך שלו לא רצה לעשות בדיקת לחץ למערכת מים כי פחד לפוצץ צינורות. בדיקה נכונה לא צריכה לפוצץ כלום לדעתי ומנסיוני. נראה הגיוני שייצרו מכשיר עם שעון לבדיקת לחץ וזה יפוצץ לכל רכב צינורות ?

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?650475-נוזל-קירור-נעלם-או-בא-והולך-בסיאט-איביזה&p=5627934

פורסם

המוסך עשה כמה טעויות.

1.שימוש בכלי עבודה תקול ללא אינדיקציה של לחץ.

2. התנעת המנוע תוך כדי שהמשאבה מחוברת, במצב זה הלחץ עולה ועולה כל עוד הטמפ' במנוע עולה עד לפיצוץ כלשהו, מזל שהעובד לא נפגע מהמים הרותחים.

המשאבה הזו נועדה בדיוק להיפך, לטעון לחץ במערכת הקירור על מנוע קר כך לאיבחון נזילות עם מינימום סיכון למי שעובד על הרכב, אילו המים קרים ויגרם פיצוץ בטווח לחץ תקין משמע הצינור היה עייף מלכתחילה, ומקסימום העובד היה נרטב, אבל עם מים רותחים הוא גם היה מקבל כוויה קשה מאוד בכל הגוף מעבר לנזק שנגרם לרכב כתוצאה משימוש בציוד לא תקני.

בושה למוסך לעובד עם ציוד כזה שמסכן את עובדיו המשאבה הזו לא עולה הרבה והיא בשימוש יומיומי של המוסך על שעלות השקעת הזעומה לא שווה את הסיכון לעובדים ולרכבים.

בדרך כלל משאבת מים לא הולכת כל כך מהר ברכב הזה אלא הצינור פלסטיק שמקשר בין בית משאבת מים לבין בית הטרמוסטט מקווה בשבילך שלפחות הבעיה נפתרה מבחינת איבוד מים, כי הוא נוזל בדרך כלל מהצד של המשאבה ואם עשו טעות באבחנה כנראה שתחזור שוב למוסך ולהוציא עוד כסף.

אז הנה עוד סיבה חיה מדוע אסור להסתובב בשטח העבודה.תודה.

פורסם

אם הבחור לא היה בשטח העבודה כל השירשור הזה לא היה נחשף פה ואותו מוסך כך ניראה היה ממשיך ואולי הוא עדיין ימשיך להשתמש במשאבה אסורה זו ובשיטת הבדיקה הלא נכונה הזו. אם הגענו למצב שבעל הרכב בשטח העבודה צריך לפקח על המוסכניק כניראה שהמצב באמת פקקתה...עצוב!

• תוכן חדש...