Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתונים של מזגן אינוורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזגני מולטי אינוורטר (רב מאייד) מגיעים עם שלושה נתוני הספק לכל מצב (חימום/קירור), מקסימלי, מינמלי ונומינלי. אפשר הסבר קטן על המשמעות בפועל של כל אחד המנתונים?

אני מניח שהמינימלי הוא של ההספק שמתחת לו המזגן עובר לOn/Off, אבל מה ההבדל בין הנומינלי למקסימלי?

תודה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

מינימלי, כמו שהבנת זה ההספק המינימלי שהוא מסוגל להוציא, לפני שהוא נכבה.

נומינלי, זה ההספק שבו כדאי שהוא יעבוד לאורך זמן (ההספק שהוא יוציא אם תחבר אותו ישירות לחשמל בלי אינוורטר)

מקסימלי זה ההספק המקסימלי שהוא מסוגל להוציא לזמן קצר (למשל כמה דקות כדי לקרר את החדר מהר כשנכנסים). תתיחס לזה כמו ״טורבו״ במחשבים.

טעות נפוצה היא להתאים מזגן לפי הספק המקסימלי, ואז המזגן עובד קשה כל הזמן, עד שהוא נשרף.

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

רב תודות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...