Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי המצבר באיביזה...

צ'מפיון כמובן הביאו לי הצעת מחיר פסיכית של 950 ש"ח, מוסך רון 550 ש"ח אבל לא אמרו לי באיזה מצבר מדובר והבחורה שדיברה איתי אמרה לי לבוא, ויש לי הצעת מחיר די טובה למצבר מוטלו דרך מכר.

אבל לא כל כך שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכיר ויכול לשפוך אור?

פורסם (נערך)

יש לך ברכב מערכת start &stop?

חברת mutlu זאת חברת מצברים גדולה וותיקה. הרכב שלי טויוטה ורסו הגיע חדש עם המצבר של החברה הזאת ( הרכב מיוצר בתורכיה, וגם המצברים הם תורכיים ). במצברים חשוב היחס בין מחיר לאורך האחריות. וכמובן ההתאמה של המצבר לרכב.

אם ברכב שלך יש מערכת S&S, מצבר רגיל לא מתאים למשימה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יבואן מצברים. אתה לא יודע מה יש בפנים.

אם זה יותר יקר ואותם נתוני אמפר, ותר. תבדוק גם כמה אחריות כל חברה נותנת.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אם זה פחות מ 550₪ שהציעו לך במוסך רון, ועם אחריות לשנתיים, נשמע לא רע.

אבל עם באותו המחיר ניתן להשיג varta מאיציק מצברים, עם אחריות זהה, הייתי בוחר ב varta.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תשכח לפני שהם מתחילים לפרק לדרוש שיחברו סוללת גיבוי, יותר מדי מחפפים בזה וזה סתם מרגיז.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הייתי מעדיף שיקראו למצבר " שקט"

( אין לי מושג איך כותבים את זה בטורקית ).

פורסם

לא יודע איזו הצעה קיבלת על המוטלו ולא מכיר את המותג, אבל באוטודיפו תמצא מצברי Startup מבית VARTA ב 399 ש"ח. לא רואה סיבה להשקיע יותר מזה אם אין דרישה לכך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה מה אורך האחריות על startup שנמכרים ב 400₪ באוטו דיפו ?

אם זה 12 חודשים, עדיף לשלם עוד 100₪ לשנת אחריות נוספת על מצבר "שמח " או "עצוב" או מה שלא יהיה.

פורסם

תתקשר מחר בבוקר לאיציק מצברים ותשאל כמה יעלה אצלו וורטה כחול 52ah ומה אורך האחריות שהם נותנים.

יש שני "איציק מצברים" מקוריים - שניהם בסדר.

פורסם

לא. אין שום בעיה עם המצבר 60ah

אפשר לשאול מה המחיר ? אחריות שנתיים?

• תוכן חדש...