Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפתח נטו הוא 70 סמ ויש הכנות במסגרת של דלת ממד כמו חורים לצירים ופתחים ללשונית, אין צורך במשקוף עץ.

מעוניין להתקין דלת לבנה מעץ לבד. מישהו התקין בעצמו או מכיר מקום שמוכרים ?

מכיר מתקין שעושה את זה תמורת 1400 ש"ח אבל בכל זאת מעוניין לעשות לבד.

בגדול מה שצריך זה רק לקצר את הדלת למטה ויש לי רוטר בשביל זה.

בניתי אי למטבח שבסיום אני אפרסם פוסט עם הוראות ככה שאין לי בעיה לעשות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

בדירה שלנו הגיעה גם דלת פנימית לממד. אחרי כמה שנים כשהיינו צריכים להחליף את דלתות הקרטון שהקבלן סיפק, בא מודד ומדד בדיוק את הפתח ומיקום המנגנון. ההתקנה של הדלת הזו הייתה הכי קלה כיוון שהם לא היו צריכים להחליף משקופים. רק להבריג את הצירים החדשים ולהעלות עליהם את הדלת.

מקווה שעוזר לך במשהו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הדלת של הממד עלתה לנו הכי זול (פחות מ1000) כי היא ללא המשקוף והתקנתו לכשעצמו עולה 400-500, והמנגנון מנעול שלה מכאני ולא מגנטי

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אלי באו להתקין את הדלתות בבית, הגיעו לדלת של הממד (שעלתה 400 שקל אם אני זוכר נכון), באו להתקין וגילו שיש איזה בעיה עם המשקוף וההתקנה בלתי אפשרית...

קיבלתי עליה החזר.

• תוכן חדש...