Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, החלטתי להתקין מובילאיי, עדיין מתלבט אם את הגרסה הפשוטה או הPRO עם זיהוי הולכי רגל ומהירות, שעולה 700 שח יותר.

אני זקוק להמלצה על בעל מקצוע באיזור השרון הדרומי, או המרכז הצפוני, שלא יסרב שאהיה לידו בזמן העבודה, כדי לוודא שהוא באמת סוגר את הכל כמו שצריך, ושיש לי על מי לסמוך.

תודה

פורסם
מה קרה לסשה? נמאס לך ממנו?
חס וחלילה. הדבר הראשון שבדקתי ברשימת המתקינים המורשים זה אם הוא נמצא שם.
פורסם

לגבי ההתלבטות שלך בין שני הדגמים - עניין המהירות לא רלוונטי, המערכת טועה הרבה פעמים ותופסת תמרורים לא שייכים.

זה גורם לצפצופים מיותרים (לא חזקים כמו התרעה על התנגשות, אבל בכל זאת).

זיהוי הולכי רגל חשוב מאוד - אחת הסכנות הגדולות, למרות שגם כאן המערכת לפעמים תופסת הולכי רגל על המדרכה ולא רק על הכביש. אגב, כל האופניים החשמליים למיניהם נתפסים ע"י המערכת כמו הולכי רגל.

אז זה גם זיהוי אופניים חשמליים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמע, אני חודש ושבועיחם עם הרכב החדש, אני כמעט ולא מרגיש שהמובילאיי "חופר" כמו שכולם כותבים פה ובכללי בכל מיני מקומות, אני עם הגרסה שמגיע עם רכב חדש (ה360 אם אני לא טועה) שמגיע (יש מצב שאשכח משהו, אבל:

1) מהירות מותר בכביש

2) סתיה מ הנתיב

3) זיהוי הולכי רגל (ביום רק, לא בלילה)

4) תמרורים

5) רכב לפניך (או איך שלא קוראים לזה)

וזהו בגדול.

לצורך העניין, יש לי את המצלמה רכב VIOFO A119S V2 (שיש לה גם כל מיני דברים כאלה אבל לא הכל) והיא חופרת לי הרבה יותר, חחח, לפעמים 2 מצפצפים לי על אותם דברים ביחד, אבל רוב הזמן המצלמה חופרת יותר.

קיצר, זה נחמד, לי לא מפריע בכלל, אפילו פעם 1 בגלל חוסר ריכוז של שניה, הצילה אותי. אבל באמת שאני מקפיד ושם לב למה שקורה בכביש, אולי בגלל זה לי לא מפריע וכמעט ולא מצפצף??

אני אומר לך שתלך על הPRO, אם בא לך להוציא עוד קצת כסף, יש עוד אחד מעל זה אם זיוהי שטח מת ולא זוכר מה עוד, זה ה הכי מתקדם, נראה לי שיש מצלמה כלשהי, לא זוכר מה היה כתוב באתר.

מקווה שלא חפרתי ו/או ברחתי מהנושא יותר מידי.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

לא נתקלתי בשטח מת ברכב, אולי רק מקדימה.

אני נוהג עם מובילאיי ברכב נוסף לא מעט וגם לי הוא מצפצף פעם או פעמיים במשך נסיעה שלמה... מי שאומר שמצפצף לו בלי הפסקה צריך לעשות בדק בית.

פורסם

לגביי השטח מת, במה שקיבלתי עם הלאון, כתוב שיש, לא יודע אם באמת יש/עובד או לא, מה שכן שמתי לב, זה שלפעמים עובר נתיב בלי לאותת (בלילה כאשר אין כלום בכביש) ובמתריע לי.. אבל לא יודע ב100% עם זה בגלל הסתיה מהנתיב או לא (די הגיוני שכן אבל)

כאשר מתריע לי, לא תמיד מספיק לראות על מה בדיוק.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...