Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעניין הסיכוך: מים עם קצת סבון זה מספיק. תפקיד הכפפה להוריד לכלוך שלא ירד ברחיצה. אם יש הגנה על הצבע זה גם יירד, יצטבר בחלקו על הכפפה ויוריד מיעילותה. בפלסטלינה יש גם טיפה אפקט של קילוף ולא מומלץ להשתמש כל רחיצה. כל שלושה חודשים נראה לי יותר ממספיק. לדעתי אם הצבע לא זקוק לפוליש - נראה לי תרגולת של כפפה פלוס ווקס/אוטם פעם בשלושה חודשים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

יש הרבה ג'ינג'ים על הרכב שהיית שמח להסיר, גם שילוב של רכב פצפון + אין יותר מדי פח = קצת מאוד עבודה, ולכן נראה לי שווה.

כרגע מחפש מאיפה להזמין ולשלב עם עוד כמה מוצרים שאני צריך בשביל לא לבזבז סתם עלות משלוח

פורסם
לפי מה שהבנתי מהשרשורים פה על הכפפה

צריך קודם בשימוש הראשוני להעבור איתה על החלונות עם ONR ? ואז על פח הרכב ..

נכון?

כאשר עובדים עם כפפת פלסטלינה,לאחר כל פנל שעברנו יש לשטוף אותה בדלי עם קצת מים,וזאת כדי לא לשרוט את המשטח הבא מהשאריות מהמשטח הקודם. אז ככה אתה תחילט מה יבוא קודם;חלונות או הפח.

כרגע מחפש מאיפה להזמין ולשלב עם עוד כמה מוצרים שאני צריך בשביל לא לבזבז סתם עלות משלוח

הכל מתחיל בתקציב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

פלסטלינה עם כפפה לוקח כמה דק' בודדות, הזמן זה בהכנה (שטיפה והקצפה, ספוג ודלי מים עם סבון + ייבוש חלקי, ואז מעבר עם חומר סיכוך מתאים והכפפה).

Opel Adam S 2017

פורסם

הזמנתי את הכפפה שהומלצה פה, אעדכן רשמים כאשר תגיע.

למיטב הבנתי:

- שטיפה רגילה [אין צורך לייבש?]

- מים חדשים עם הרבה שמפו [רצוי שמפו שומני יחסית? יש לי V07 שלא בשימוש כל כך]

- מעבר עם הכפפה בעדינות תוך כדי טבילה לעיתים קרובות בדלי המים והשמפו

פורסם
מחיר בארץ 120ש כולל מעמ[ATTACH=CONFIG]502676[/ATTACH]

יעקב אתה יכול לכתוב את השלבים לשימוש בה?

שמעתי שצריך קודם בשימוש הראשוני ואני מדגיש ראשוני לעשות קודם על החלונות כי הכפפה מורידה שחור ישר?

פורסם
יעקב אתה יכול לכתוב את השלבים לשימוש בה?

שמעתי שצריך קודם בשימוש הראשוני ואני מדגיש ראשוני לעשות קודם על החלונות כי הכפפה מורידה שחור ישר?

נכון שקודם לפני כל שימוש עם כפפת פלסטלינה,צריך לעשות כמה דקות על שמשה,לא "כי כפפה מורידה שחור",כי שהפורים

בכפפה יפתחו ואכן לא יהיי פסים שחורים ואכן ינתן תוצאה.(כמוון עם חומר מרכך)

הדגמה אצלי חינם

בהצלחה לכולם.

יעקב

פורסם

התכוונת לאופטימום כחול, לא ירוק. בירוק יש ווקס והוא מתאים להברקה סופית פלוס ניקיון, לא לנקיון בלבד. הכנתי 2 נוזלי דיטיילר, אחד מהכחול והשני מהאופטימום הירוק. בכל אחד אני משתמש למטרות אחרות. קניתי בקבוק של גלון מים מזוקקים או 4 ליטר, ושמתי בפנים שלושה או 3.5 אאונס של ONR.

פורסם

היום אין להשיג כמעט בארץ את האופטימום הכחול או הירוק, אבל כן ניתן להשיג במחיר שווה ממש את ה EcoSmart של כימיקל גייז שהוא על אותו עיקרון ואפילו טוב יותר, אפשר גם להשתמש בו כדילול לפלסטלינה בין היתר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...