Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בלילה בין 12 ל2 3 ככה כנראה דפקו לי את האוטו מיצובישי מגנום בכנף מאחורה אוטו לבן ריסק לי אותה...

לא השאירו פרטים כמובן המנייאקים...

מה עושים?

יש משהו לעשות עם הביטוח?

מישהו מכיר מקום זול לשים כנף חדשה או משהו מישהו יכול לייעץ מה לעשות מכאן והלאה..

בא לי להתאבד איזה אנשים יש בעולם הזה...:cry::mm_cry:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה בסדר, גם לי אתמול דפקו את האוטו ליד קיבוץ גלויות.

מאזדה 3 בת ארבעה חודשים, מעכו את כל הצד השמאלי קדמי של הפגוש, פגעו גם בפנס (למרות

שלא רואים עליו, הפלסטיק מאוד עמיד, אבל הוא כן יצא מכיוון) ועיקום קליל בשפת המכסה מנוע.

למזלי, המכונית מהעבודה. בעיה של "ניו-קופל" שבחרו לעשות עסקים בישראל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה קורה.. אין מה לעשות.. יש אנשים חולרות בארץ..

פעם הייתה לי פוקוס מהעבודה ובחניה שליד הבית של חבר שלי בדרום ת"א מישהו כנראה חזר רוורס והוריד לי את הפס בדלת וחלק מהידית. כמובן שלא היה שום פתק ובמקרה של הביטוח, אין מה לעשות... אם זה יותר יקר מההשתתפות עצמית, אפשר לתבוע פיצוי אבל אז הם יעלו לך את הפרמיה השנתית ככה שלרוב כדאי לתקן לבד ולבלוע את הצפרדע..

הכל בחיים זה עניין של תזמון, ובדיוק עכשיו זה הזמן המתאים.

פורסם

לי לפני משהו כמו חודש דפקו את הדלת השמאלית הקדמית....כשהאוטו חנה מול הבית.

אין ממש מה לעשות

פורסם

חבריה אני דיברתי אם חנות אלקטרוניקה בבאר-שבע שמתקינים מערכת הקלטה ברכב אשר מקליטה כל מה ומי שמתקרב לרכב ביום ובלילה באורך הקלטה של חודש ימים.

פורסם

כן אני גם דיברתי עם ראש הממשלה הוא מארגן לי יחידת גרילה שתסתכל מי דופק לי את האוטו...

אחי זה לא עובד ככה אני לא מתכוון לעשות לאוטו שמירה היקפית עכשיו...

אני גר ביישוב קטן זה בטוח מישהו מהיישוב אני יחפש ונסגור את החשבון הזה...

תודה לכל העונים..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
האם ביטוח "מקיף" לא נועד בדיוק (או גם) למקרים כאלה?

נועד, אך אתה שוכח שיש השתתפות עצמית שאומר שאתה משלם חלק מהנזקים לרכב ( אם אני לא טועה זה נע בין 700-3000 שקל, תלוי ב"גודל" הביטוח).

ככול שתשלם לשנה יותר לביטוח המקיף שלך, כך ההוצאה העצמית שלך על הנזקים תקטן.

אני לא חושב שיש הוצאה אפסית על נזקים.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אני רק מקווה שאם חס וחלילה אתם תעשו את התאונה אז תתטרחו להשאיר פרטים ולא להסתלק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

... אם זה יותר יקר מההשתתפות עצמית, אפשר לתבוע פיצוי אבל אז הם יעלו לך את הפרמיה השנתית ככה שלרוב כדאי לתקן לבד ולבלוע את הצפרדע..

קודם שיבדוק מה עלות הנזק אולי כדאי לו להפעיל את הביטוח בכל זאת, ולא לתקן עצמאית.

ומתוך נסיון הפרמיה לא עולה בהרבה מאות שקלים כך שלפעמים כדאי להפעיל את הביטוח.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל, זה משתנה בין פרמיה לפרמיה הקטע של העדר תביעות, למשל:

חבר עשה נזק לרכבו הפרטי (רכב של אמא), הנזק היה קרוב ל-4000 ש"ח, השתתפות עצמית של 1300 ש"ח נדרשה, והעדר תביעות היה מייקר את הפרמייה לשנה הבאה בכ-2000 ש"ח, בחישוב קל, יוצא פה הפסד של 500 ש"ח במידה ומתקנים ללא מעורבות ביטוח, אז הרכב תוקן ללא מעורבות ביטוח, מהסיבה הפשוטה שהעדר התביעות נגרר גם לשנים הבאות ולא רק שנה אחת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי מה שהבנתי מהסוכן שלי ,אפשר לבטל את ההשתתפות העצמית,יש סעיף ביטול השתתפות עצמית בחוזה,זה מייקר אומנם את הפוליסה,אבל זה גם מונע כאבי ראש כאשר דופקים את הרכב ובורחים .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

זה שדפקו גם לך את האוטו זה אומר שזה בסדר?, אם ככה אז אני לא דואג :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...