Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי יונדאי אקסנט 2006, ברגע שמניעים לוקח למד של החום מנוע לעלות לטמפרטורה טובה כ-8 דקות ועד אז האוטו מקרטע וכשלוחצים גז קשה לעבור את ה40 ומרגישים שלוחצים גז אוויר כאילו כלום...

לאחר שהמד של החום מנוע באמצע האוטו דבש... מה אתם חושבים? אגב לא נעשה לרכב טיפול אחד או 2..

פורסם

אם לרכב לא נעשה טיפול כפי שאתה רושם בצע טיפול של החלפת מסננים ופילטרים ופלאגים ואז חזור לעדכן. לגבי שעון החום...לאחר שמגיע לטמפרטורת אמצע הוא נישאר שם בכל תנאיי הנסיעה? עירוני ובין עירוני?

פורסם
צריך להתחיל מבדיקת טרמוסטט והחלפת מצתים,מסנן אוויר ואולי גם מסנן דלק.
תרמוסטט לא תקול אם הוא מגיע אחרי 8 דק ונשאר שם. זנ תקין

אבל נשמע שיש בעיית הצתה. אם לא בןצע טיפול כנראה כפי שאמרו יש להחליף פלאגים, נשמע שיש בעיה בשריפת התערובת

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שנעשו לרכב יותר מטיפול אחד או שניים, כנראה בנסיון לפתור את הבעיה.

ואם כך המצב, צריך להבין מה בדיוק נעשה ומתי, ומה השתנה אם בכלל כתוצאה.

פורסם
תרמוסטט לא תקול אם הוא מגיע אחרי 8 דק ונשאר שם. זנ תקין

8 דקות להגיע ל 90 מעלות זה תקין?

לא כל כך.

אבל נשמע שיש בעיית הצתה. אם לא בןצע טיפול כנראה כפי שאמרו יש להחליף פלאגים, נשמע שיש בעיה בשריפת התערובת

מחזק.

החלפת מצתים

ומחזק.

פורסם
8 דקות להגיע ל 90 מעלות זה תקין?

לא כל כך.

מחזק.

ומחזק.

אז כמה זמן לוקח לך להגיע ל90 מעלות ועוד כשיש בעיות בהצתה?
פורסם
לא מדדתי,אבל לא 8 דקות בטוח.
תראה, אני לא אשווה באופן חד משמעי אבל בבקרים קרירים אני עם מנוע דיזל ולוקח בנסיעה רגועה (לפני עליה לכביש בינעירוני נגיד) גם 12 דקות.

אם אני עולה ישר על כביש 4 אז ממרכז רעננה אני אגיע לטמפ עבודה אחרי 4 5 קמ (6 7 דק)

אבל אם יש לו בעיות בהצתה, והוא מתחיל נסיעה רגועה ולא רציפה בעיר, במזג אוויר הקריר שנגמר לאחרונה, זה סביר ש8 דק יקח לרכב לעלות לטמפ עבודה.

פורסם
תראה, אני לא אשווה באופן חד משמעי אבל בבקרים קרירים אני עם מנוע דיזל ולוקח בנסיעה רגועה (לפני עליה לכביש בינעירוני נגיד) גם 12 דקות.

אם אני עולה ישר על כביש 4 אז ממרכז רעננה אני אגיע לטמפ עבודה אחרי 4 5 קמ (6 7 דק)

אבל אם יש לו בעיות בהצתה, והוא מתחיל נסיעה רגועה ולא רציפה בעיר, במזג אוויר הקריר שנגמר לאחרונה, זה סביר ש8 דק יקח לרכב לעלות לטמפ עבודה.

בנסיעה בעיר הטמפ' עולה מהר יותר מאשר שתעלה בכביש המהיר - אם התרמוסטט תקין.

אתה צודק שתערובת עשירה תאט את החימום, אבל עדיין.

מניסיון דיי ארוך עם מצתים גמורים,לא זכור לי שלקח למנוע 8 דקות להגיע לטמפ' עבודה,זה קרה אחרי כ 4 5 דקות לכל היותר.

פורסם
בנסיעה בעיר הטמפ' עולה מהר יותר מאשר שתעלה בכביש המהיר - אם התרמוסטט תקין.

אתה צודק שתערובת עשירה תאט את החימום, אבל עדיין.

מניסיון דיי ארוך עם מצתים גמורים,לא זכור לי שלקח למנוע 8 דקות להגיע לטמפ' עבודה,זה קרה אחרי כ 4 5 דקות לכל היותר.

יכול להיות גם שהאינדיקציה שלו סובייקטיבית וזה לוקח 6 דק.. בעיר הטמפ לא תעלה יןתר מהר כי אתה תעמוד ברמזורים עם הזרקה של סרק ולא הזרקה של האצה
פורסם
יכול להיות גם שהאינדיקציה שלו סובייקטיבית וזה לוקח 6 דק.. בעיר הטמפ לא תעלה יןתר מהר כי אתה תעמוד ברמזורים עם הזרקה של סרק ולא הזרקה של האצה

הכוונה לנסיעה ולא לעמידה ברמזור.

בנסיעה עירונית איטית\בינונית פינוי החום נמוך מאשר בנסיעה בכביש המהיר ולכן המנוע יתחמם מהר יותר.

פורסם
הכוונה לנסיעה ולא לעמידה ברמזור.

בנסיעה עירונית איטית\בינונית פינוי החום נמוך מאשר בנסיעה בכביש המהיר ולכן המנוע יתחמם מהר יותר.

זה ברור, והרכב נמצא כמעט תמיד בתאוצה ולא בשיוט, אבל אנחנו מסיקים לבד מה תוואי הנהיגה, ואולי הוא מדליק את החימום כבר ב50 מעלות, אין לדעת. 8 דק זה לא אייאייאיי.
  • תוכן חדש...