Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הבאה שניכשלים בטסט הולכים לתקן רק במקום שמכירים. לא מכירים? שה הזמן להכיר באמצעות הפורום שנועד לכך. יש פה לא מעט אנשים שיידעו לעשות את העבודה וחא מעט בעלי מקצוע בתחום תותחים לא קטנים. רוב הסיכויים שהבעיה הייתה ניפתרת בהחלפת הצנרת בלבד אם העבודה הייתה נעשית נכון. כואב הלב אבל זה שיעור לחיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לכל מילה מאור, זו גם הסיבה שכתבתי פה את ההתרחשות שקוראים ילמדו מהמקרה שלי, אכן שילמתי שכר לימוד גבוה,

לא חשבתי שככה יכולה להסתבך החלפת צינורות בלם , הפיתוי לגשת למוסך במרחק 15 מטר ולסיים הטסט גבר על ההגיון

פורסם

מכיר מיקרים פשוטים יותר שהסתבכו לנזקים בלתי הפיכים ויקרים יותר. כל החוכמה היא פשוט למצוא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו גם אם זה יעלה מעט יותר מהממוצע. בגלל שלי היה קשה למצוא מישהו כזה החלטתי להרים את הכפפה, לשנס מותניים וללמוד את התחום בעצמי ולאט לאט נוכחתי להבין מהר מהר שאין יותר טוב מלסמוך על עצמי. אבל זה הדיעה האישית שלי כמובן והניסיון האישי שלי.

פורסם

וואו, אתה מתכוון להגיש תביעה ?

פשוט מקומם שרכב שנכנס בנסיעה לטסט יוצא משם על גרר ונזק של מעל לחמש אלף שקל (!)

ברכב שלי כנראה שלא הייתי מתקן אלא משאיר אותו ככה ומוכר לברזל.

תעדכן בהתפתחויות.

פורסם

זה עולם אחר ולא יפני - בפחות מעלות התיקון קניתי רכב נוסע עם 115,000 ק"מ (307 שנת 2003)

הזויים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שמע, בהתחלה לא ידעתי מה הנזק הכספי הסופי, זה כמו שצנחת לבןר שחשבת שהוא נמוך מהצפוי ונפלת לאט לאט יותר ויותר עמוק, בהתחלה הצינורות, בהמשך גרר(במסגרת הביטוח ) ואז משאבה חדשה יקרה, לסיום יחידת ה abs

האוטו שלי שמור ונוסע היטב, חישוקי מגנזיום, ריפוד כחדש, חלונות כהים מוצללים באיכות מעולה,

לא אמצא אוטו כזה במחיר של 5500, מה עוד שבאוטו היום שנכנסתי לטסט שילמתי כבר 140 שקל אגרת רישוי,

שאלת אם תבעתי?

רק היום נסעתי פעם ראשונה על האוטו, עוד כמה ימים אחליט לגבי התביעה,

לא ממהר לשום מקום, כאמור הכל מתועד, אם תהיה תביעה ותוצאות אעדכן בכייף

• תוכן חדש...