Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C-class\Glc e copue

giladelkaslasi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי השעה קצת מאוחר אני חופר ברשת לקבל קצת מידע ,

הייתי בסוכנות בהרצליה ועשיתי נסיעת מבחן על 2 דגמים

הראשון -

mercedes c class 350e פלאג אין מנוע היברידי

ו..

glc בנזין (קיימת פלאג אין גם לזו אגב)

בכלמוביל מבקשים

330 על הראשונה "c"

ו460 על השנייה "glc coupe" (בטענה שמחליפים ספק סוללות כנראה שטסלה לא זורמים חח, נו מילא לא קריטי מהון להון הרכב יגיע רק בשנה הבאה בספק לפי דבריו לכלמוביל ישראל) מאמין שאפשר להשיג יד שנייה או מיבואן מקביל לא?

רציתי קודם לדעת אם יש למישהו חוות דעת על הglc coupe plug in,

שנית לגבי המחירים -

אני יודע שאני בשני הדגמים לא מעל רמת זיהום 2 דהיינו אני בייבוא של כלי כזה יורד משמעותית במס. (56%?)

רק לא יודע איך לתרגם את זה לפרקטיקה ברור לי שדרך יבואן אצליח לחתוך עלויות משמעותית..

השאלה איך אני עושה זאת בבטחה ,

אשמח להכוונה.

אשמח אפילו לבעלי מקצוע אמינים אני ממש השבוע כבר רוצה לצאת לדרך עם הסיפור.

תודה לעוזרים :)

פורסם

זכור לי שעל הGLC קופה פלאג אין הם רצו 399K כנראה עם ההצלחה העלו את המחיר, ביבוא אישי היא עולה סביב ה350K.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

glc קופה פלאג אין רכב נחמד מאוד. ביבוא מקביל/אישי המחירים יהיו זולים יותר, כמובן בתלות האיבזורים.

מה שכן, לא בטוח שיש במלאי בכלל ביבוא האישי אפילו (רכב מאוד מבוקש).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם קצת מיקוח את ה glc קופה ההיברידית אפשר לקבל במחיר דומה ליבוא אישי, מנסיון

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
עם קצת מיקוח את ה glc קופה ההיברידית אפשר לקבל במחיר דומה ליבוא אישי, מנסיון

מעניין,

הבעיה היא שהיבואן כרגע טוען שאין לו זמין במלאי ככה שאין לי ככ על מה להתמקח.

חושב על טיסה לגרמניה קנייה שם ושילוח דרך חברה ישראלית

מה חושבים ?

פורסם

את הג'יפ אני לא מכיר. גם אני עשיתי מבחן על ה C פלאג אין. בהחלט רכב משפחתי, צריך לזכור, מרשים. למרות שמגיע עם מתלי אוויר, הוא לא מתחרה ב E בשיכוך מהמורות אבל אני בטוח שהוא מוביל בקטגוריה מבין המשפחתיות.

מבחינת כוח הוא טיפה מהיר יותר מה E ועל כן אמור לספק את רוב הנהגים.

פורסם
מוביל מבחינת שיכוך מהמורות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

כן. אמנם לא בחנתי משפחתיות אחרות אבל תחושת בטן. בדיוק כמו שה E מובילה (לטעמי האישי בלבד!) בתחום מבין המנהלים.

פורסם

סביר שאתה צודק. לקחתי את המרצדס למבחן קצר ואין ספק שאם ניקח את המתחרה הכי ישירה של שלה, ה330e נותנת נסיעה קשה יותר, אבל גם ספורטיבית ומתגמלת יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...