Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי יונדאי גטס 2006 1.4

רציתי לדעת אם אני מזמין בודיקיט מפיבר מחול לרכב שלי הכולל: סט טמבונים קדמי ואחורי וחצאיות לצדדים יהיה לי בעיה כלשהי להכניסו לארץ מבחינת חוקיות יש מצב שלא יאשרו לו כניסה או שיבקשו ממני לשלם סכום כסף נוסף ( לא מפריע לי לשלם טיפה יותר אבל סתם לדעת בערך גם את העלויות) הבעיה היא שגם ברשימה לשחרור מהיר לא הצלחתי למצוא טמבונים הקיט עולה 2.5k תודה

פורסם

עדיין עושים את השיקוצים האלה?.. זה כל כך שייך לעשור הקודם.. בכל אופן, זה בערך שליש מעלות הרכב.. נפלת על הראש?

פורסם

בעקרון המיסים על חלקי רכב מגיעים לכחמישים אחוז מערך הפריט, כלומר אם זה עלה 2500 ש"ח תצטרך לשלם בערך 1200 ש"ח מיסים. שים לב שגם שהמיסים חלים גם על עלות המשלוח. אם אתה לוקח בחשבון עלות צביעה והרכבה, אתה יכול להגיע לסכום לא מבוטל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בעקרון המיסים על חלקי רכב מגיעים לכחמישים אחוז מערך הפריט, כלומר אם זה עלה 2500 ש"ח תצטרך לשלם בערך 1200 ש"ח מיסים. שים לב שגם שהמיסים חלים גם על עלות המשלוח. אם אתה לוקח בחשבון עלות צביעה והרכבה, אתה יכול להגיע לסכום לא מבוטל.

את הצביעה אעשה בארץ זה לא בעיה הוא יגיע בצבע יסוד הרכבה זה גם לא בעיה כי אותו אחד שמכין אותם עשה כבר את התושבות המתאימות לגטס העיניין זה העלות כניסה לארץ שעכשיו אני יודע את המחיר ואת העיניין אם זה בכלל יכנס לארץ ללא בעיות מבחינת חוקיות

פורסם
חוץ מזה שעשיתי עליו כמה פרוייקטים וברגע שאסיים את הכל אתחיל להעלות לפורום, בתכלס ההשקעה שבוצעה עד היום על האוטו לדעתי עברה את המחירון שלו פי 3.

אתה כותב את זה כאילו אתה מתגאה בזה.. יונדאי גטס 2006 בן אדם.. :roll:

לא חבל על הכסף?.. ואם אתה חושב שמישהו יתן לך מחירון, ועוד 18,000... עדיף כבר לזרוק את הכסף לים, אולי מישהו ימצא אותו ויעשה איתו משהו מועיל.

פורסם

אבל זה האוטו שלו והוא אוהב אותו וגאה בו.

אסור להשקיע ביונדאי גטס?

מי אמר שהוא משקיע בכדי לקבל החזר על ההשקעה?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אני גם בזמנו רציתי לייבא פגוש אחורי {מעוצב},מה שאני זוכר שפגושים מפיברגלאס אסורים לייבוא.
אכן ,אסורה כניסת טמבונים מפיברגלאס.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...