Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית לברר במוסד הלימודים או עם סטודנטים מהשנה שמעליך? זה ייתן כיוון לצרכים שלך. ואז פנה לארז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוטוקד לא צריך משהו מיוחד, אין צורך בכ.מסך מעבר לזה של אינטל, מעבד I5 דור 6, 8 גיגה זיכרון ו-SSD של 128 או 256 בתקשורת NVME או SATA.

וכמובן זה משנה איזו מהדורה של התוכנה מותקנת.

לאוטוקד 2017 בתקציב מוגבל עבור סטודנט מתחיל שלא סגור על עצמו, זה יהיה בהחלט מספיק.

לא מבין את הנטייה להיסחף בדרישות עבור התוכנה הזאת, אוהבים לזרוק כסף?, סבבה, אבל למה על גבו של פותח-השרשור?

פורסם

שי, העניין הוא שצריך ללחשוב בטווח 2-3 שנים. לכן עדיף להתאמץ ולרכוש מחשב מעודכן, וכזה שיעמוד בתלאות על גבו של הסטודנט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התייחסתי לחומרה שנדרשת עבור שימוש ספציפי.

FUTURE-PROOF זה נחמד, אבל לא ממש משתלם, וגם אם לפעמים כן, עבור סטודנט מתחיל, מוגבל בתקציב ושלא סגור על עצמו, אני לא רואה הצדקה.

לגבי עמידות, אם לא משקיעים במחשב FUTURE-PROOF, זה פחות משנה, אבל זה כבר עניין אישי ולא טכנולוגי.

פורסם

תראה, אני מדבר מניסיון מר.

הבן הבכור שלי התחיל את הלימודים בטכניון ב-2008. הביאו לו מקנדה מחשב "מדיה" נחמד של HP, עם מעבד AMD בעייתי (ZM82), אבל מה שגמר את המחשב אחרי בערך שנתים (או קצת פחות) היה הפגיעה הפיזית - המחשב ישב כל יום על הגב של הבחור ופשוט התפרק. פיזית. נאלצתי לגשת ל-KSP ולשלוף 4000 ש"ח, כי הבחור היה זקוק למחשב באותו יום עבור הפרוייקטים שלו. הדבר האחרון שבחור רגיש לעלויות צריך הוא מצב כזה, ולכן עדיף לו להשקיע היום עוד כמה מאות ש"ח ולרכוש מחשב שישרת אותו יותר זמן, כיון שבחשבון הארוך (נניח 4 שנים) - אם המחשב לא ייגנב סביר שזו הדרך הזולה יותר.

אני מרחם על הבחור. אני יודע מהז זה EEE - באחד הארונות שלי שוכב מחשב כזה, שהיה איטי מיום שנרכש אבל היה שימושי בנסיעות לחו"ל, אבל לא ליותר משנתיים שלוש. להשתמש במחשב מבוסס Atom 270, אפילו עם זכרון 2 ג"ב (לא מתאים לתנאי הרישוי של $M) זה לא כיף.

פורסם

המאיצי מסך המובנים של אינטל כמו שרשמו כבר סבירים ביותר בימינו במיוחד גירסאות הHD.

אוטוקד זו לא תוכנה באמת סופר כבדה , בטח שלא בשימוש שלה בתור סטודנט.

כרטיס חיצוני זה נחמד - אבל הרבה פחות נחוץ ממה שעושים מזה. במיוחד אם המטרה היא לא משחקים.

מבחינת נוחות ופרקטיות בתור סטודנט - 13-14 אינצ׳ לגמרי זה The way to go עם 4-8 גיגה זיכרון וSSD.

בדרישות כח עיבוד דוגרי - לא היתה איזה קפיצה רצינית כבר שנים אז כל I5 מודרני יעשה את העבודה וSSD מאיץ ה מ ו ן את העבודה.

הרבה מעבר לזה שהמחשב עולה ברבע מהזמן.

ההבדל בנוחות של להיסחב עם המחשב לכל מקום לעומת הביצועים (נגיד) כשצריך אותם ב5% מהזמן משמעותי.

מחשב דק וקל זה הבדל גדול מאוד באיכות חיים.

(הייתי סטודנט , גם להנדסת מכונות וגם למדעי מחשב - והמחשב הכי טוב שהיה לי לתואר היה בזמנו מקבוק 11״ עם SSD וזיכרון משודרג. היום בעבודה כבדה אני עם פרו 15״ ובכנות - אם הייתי קונה היום - 13״ משודרג היה לגמרי עדיף. המק - עקב תחום העיסוק - ממש לא נחוץ לסטודנט על תקציב מוגבל)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כתבתי שלא היתה קפיצה גדולה בדרישות של תוכנות.

לא בביצועים של שבבים.

(שנשים בצד את זה שחוץ מהעוד כמה מעבדי 4 ליבות - עיקר השינוי בשנים האחרונות היה ביעילות של השבבים ובחיי הסוללה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק, לא קראתי את זה כך.

ובכל אופן, לדעתי שווה לעשות מאמץ ולקחת 4 ליבות. אני לפחות מרגיש את החוסר ב-2 ליבות בנייד מול השולחני בבית.

פורסם

אני מסכים לחלוטין לגבי סעיף העמידות ואני ממליץ ללכת על הסדרות העסקיות לדוגמא Thinkpad של Lenovo או Elitebook של HP ולא על סדרות שמיועדות לצרכנים ביתיים.

מחשבים מסדרות עסקיות מתוכננים עבור אנשים שסחובים את המחשב כל היום והדגש הוא על עמידות, תחזוקה פשוטה וחיי סוללה.

מבחינת חומרה כל מעבד מודרני יספק את הסחורה, אבל אני ממליץ לעשות מאמץ ולרכוש מעבד מדור 8 כי אינטל סוף כל סוף הביאו שיפור משמעותי בביצועים.

פורסם

בלת"ק-

אני סטודנט להנדסה שעושה שימוש לא מועט בסולידוורקס, עובד על I7 6500U עם 8GB זיכרון, כרטיס מסך HD520 מובנה ו SSD256GB. הכל עף. (dell inspiron 13 7000)

כל I5 מדור 7-8 יעיף לך את כל מה שתצטרך כסטונדט גם עד סוף התואר בלי בעיה. קניתי לא מזמן לאחותי acer swift 3, אם אין לך שימוש במסך מגע- קיימת גרסה עם I5 8250 וכל הכתוב מעל ב 700 דולר. מחשב מדהים, בנוי מצוין (ברגע שתיגע במחשב אלומיניום, אי אפשר לחזור לגוף פלסטיק בחיים), קל, 14" עם ניצול שטח מסך מעולה, המידות שלו די קטנות וזמן הסוללה עילאי.

אני כמעט שוקל לוותר על מסך המגע במחשב שלי ולהחליף לאחד כזה בדיוק.

פורסם

לא שוכחים בכלל, המחשב עליו המלצתי עולה 700 דולר, 2600 ש"ח במידה ויש לו מי שיביא מחו"ל, בדיוק ב ballpark המבוקש. יוצא בערך 3100 עם משלוח ומיסים, מעל, אז אפשר פשוט לחפש דגם בסביבה של זה.

• תוכן חדש...