Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ודים, הרגת אותי, קצת אופטימיות.

זאת האמת. בתחום הזה צריך לעבוד כשכיר.

זה משהו שלא קשה ללמוד מגוגל, ולא דורש כלים מיוחדים, אז מישהו שיש לו בראש משהו יותר מחוט שמחזיק את האוזניים במקום, יכול לסדר. מקסימום יש חבר שמבין במחשבים או תמיכה טכנית של היצרן של המחשב.

היום לא 1997, קורס של שלושה חודשים לא ייתן לך 20 אש"ח נטו ורכב חברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ב-97 הוא לא נתן.

עם 3-4 שנים מתישות באוניברסיטה היית מקבל בין חצי לשליש מזה, לא כולל הרכב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ננסה פעם אחרונה.

מה זה QA, תזכיר לי?

אושריקו, השאלה הנ"ל מצביעה על משהו שניסו להעביר לא מעט פעמים.

אם אתה רוצה להתקדם, אתה חייב להתאמץ. ברמה הכי נמוכה - מסמנים טקסט בכרום, לחיצה ימנית, חיפוש וקוראים על הנושא.

רמה אחת מעל - שטחיות שייכת ל"רחוב". כל מה שאתה משתמש בו היום - אוטו, פלאפון, דירה - הוא תוצאה של מאות ואלפי שנים של מחקר ותכנון אנושי. גם אם הנדסה לא מעניינת אותך, יש מליון תחומים להתמקצע בהם (הנדסאי זה דבר אחר ויותר נגיש מבחינה מתמטית, אגב - חפש מידע) אך דורשים ממך דבר אחד - השקעה ומחקר של התחום.

אל תגיד "אין לי ראש" לפני ששברת אותו בניסיון ללמוד משהו כמו שצריך, בין אם הוא מתמטי או לא.

בוא נשאל שוב - לאן אתה רוצה להגיע בעתיד? מה השאיפות שלך? מה הבסיס שלך?

אם אתה רציני לגבי העתיד, תן לעזור בלי לשלול דברים רק כי אתה לא מאמין בעצמך.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

ויני פו - 3-4 שנים מתישות באוניברסיטה נותנות לך בסיס יציב לבנות עליו קריירה, גם אם זה לוקח זמן.

אושריקו וחתול - לא לשכוח: לימודי הנדסאות הם לימודים של שנתיים, לא 3 חודשים, וצריך לשבת ללמוד. אבל, כיון שאושריקו צעיר, זה הזמן הנכון מבחינתו לעשות זאת. הבעיה היא שהוא טרם החליט מה הוא רוצה לעשות בחיים. למד משהו בתחום הרכב ועבד קצת במוסך, כנראה החליט שהוא צריך לשנות כיוון. לגיטימי לגמרי, אבל צריך לעשות זאת בצורה רצינית.

אושריקו - אולי תשקיע מאמץ ותלך למבחני התאמה ("מכון הדסה" או משהו דומה")? לפחות תקבל חומר למחשבה על עתידך. תביא בחשבון שהרבה אנשים מזלזלים בלימודים בתקופת התיכון - וזה סביר לגמרי. העניין הוא שמגיע שלב בחיים שבו צריך להתחיל לחשוב לטווח ארוך. אתה בגיל הזה או מתקרב אליו (בכל זאת, לא כולנו מתקדמים באותו קצב). העובד'ה שהצלחתך בתיכון היתה חלקית יכולה לנבוע מהרבה גורמים - החל מיכולות לא מתאימות ללימודים העיוניים, דרך סביבה לא תומכת, בית ספר לא מתאים וכלה בסתם ילדותיות. עכשיו אתה בן עשרים ומשהו, הגיע הזמן לעצור ולעשות חושבים, ואולי להעזר במישהו מקצועי ולא בחברי פורום שאינך מכיר ואינם מכירים אותך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אתה לא רוצה להשקיע ולמצוא קיצורי דרך, אז אני פרשתי מהדיון.

אכן, לא השתנה.

כפי שכתבתי איפה שהוא בניסוח אחר בשרשורושריקו אחר איפה שהוא בעבר,

גישת קיצורי הדרך היא משהו שמאפיין מסכנים כרוניים או עבריינים.

לא מאוחר אף פעם לשנות גישה, ומרגע שמשנים גישה - האמצעי להתקדמות בחיים לא ממש משנה.

אפשר להתקדם מכל תחום שאתה מתמקצע בו גם ללא ידיעת קרוא וכתוב.

סתם לדוגמה, אילו בחורנו האמיץ היה הופך המבורגרים במקדונלד׳ס במקום להסתובב בחוסר מעש בחודשיים האחרונים,

היו לו כמה אלפי שקלים ביד והבנה טובה יותר כיצד פועל עסק. כל עסק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

י שלי חברים בתחום המחשבים, מדעי המחשב, הייטק לשעבר וכו' וגם במשפחה יש אחד כזה.

כולם אמרו לי להתחיל מהבסיס, ולצבור נסיון ובהמשך לעשות קורס MCSA.

יכולתי לגשת לMCSA ביחד עם הטכנאות מחשבים אבל בגלל התעודה העולמית ממיקרוספוט יש תנאי קבלה.

הבחור מהמכללה אמר לי שהטכנאות מחשבים היא פתח לעולם הזה אבל כל עוד לא תשלים בגרויות או 12 שנות לימוד אתה תהיה תקוע.

מצד שני, באמת בא לי לתקן מחשבים ואולי לעבוד במעבדה פרטית.

אף פעם לא עבדתי במקום שמשלמים יותר מדי, כי באמת שלא הייתי צריך (רווק, בלי דירה, בלי ילדים וכו' ) ועוד הצלחתי לחסוך.

דווקא האהבה הכי גדולה שלי היא תחום המכוניות, אבל לעבוד במוסך אני כבר לא אעבוד, המקסימום שאני עושה זה לטפל עם החבר'ה מהכנופייה ברכב.

חבר אמר שיפתח מוסך, כבר שנה לא קורה עם זה כלום.

לעשות תואר וללמוד דברים של כמה שנים כמו שחברים שלי עושים אני לא מסוגל ולא רוצה - מודה.

פורסם

שלב א' - לך להשלים בגרויות. תקבל מושגים על יכולותיך בתחומים שונים. וזה יהיה גם בסיס להמשך.

אין ספק - זה מצריך זמן, זה עולה כסף, אבל אם לא עכשיו תשאר הופך המבורגרים או שומר בקניון כל ימיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם ב-97 הוא לא נתן.

עם 3-4 שנים מתישות באוניברסיטה היית מקבל בין חצי לשליש מזה, לא כולל הרכב.

הכרתי אדם שעבד באחד המפעלים הממשלתים. הבחור בגיל צעיר עשה את הקורס שאושריקו רצה (אנחנו מדברים בערך בשנות ה-90), התחיל להחליף זיכרונות ונתן שירות טכני למפעל.

הבחור עלה על טריק יפה: כל פעם שיש בעיה אצל הנהלה, היה פותר את הבעיה ומיצר בעיה חדשה מבלי שאף אחד שם לב. כל פעם היה מגיע ומתחיל לדבר ולהתחבר לחברים מהדרגות הגבוהות. לאט לאט ביקש שיעלו לו את המשכורת (מקום ממשלתי, יש דרגות כמו בצבא).

לפני שנתיים משרד הביטחון החליט להוציא עובדים מהמפעל לפנסיה מוקדמת בשביל לייעל את החברה. הבחור לקח את הרעיון ויצא עם פנסיה לא ראה בכלל בגיל מוקדם.

סיפורים תמיד יש, החוכמה היא להיות עוד סיפור כזה.

פורסם

"חבר אמר שיפתח מוסך. אבל כבר שנה לא קורה עם זה כלום"

משפט שממצה פחות או יותר את ההסתכלות שלך על העולם. אבל נעזוב את זה, אני לא עוסק בחינוך מבוגרים.

לגופו של עניין.

תנסה להתגייס למשטרה, תתחיל כשוטר סיור או משהו כזה, ובהתאם לדרייב שלך (אם יהיה) תוכל להתקדם. או שלא.

אם הזכרת קודם שכר של 6,000₪, אז תתחיל שם בערך - וזה יעלה אוטומטית (כשיש לך השפעה על זה בהתאם להשתלמויות שתעבור)

רנ''ג פורש עם קרוב ל20,000₪

לא רוצה משטרה?

תנסה שוליה לטכנאי / מתקין מזגנים או משהו בסגנון

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
הכרתי אדם שעבד באחד המפעלים הממשלתים. הבחור בגיל צעיר עשה את הקורס שאושריקו רצה (אנחנו מדברים בערך בשנות ה-90), התחיל להחליף זיכרונות ונתן שירות טכני למפעל.

הבחור עלה על טריק יפה: כל פעם שיש בעיה אצל הנהלה, היה פותר את הבעיה ומיצר בעיה חדשה מבלי שאף אחד שם לב. כל פעם היה מגיע ומתחיל לדבר ולהתחבר לחברים מהדרגות הגבוהות. לאט לאט ביקש שיעלו לו את המשכורת (מקום ממשלתי, יש דרגות כמו בצבא).

לפני שנתיים משרד הביטחון החליט להוציא עובדים מהמפעל לפנסיה מוקדמת בשביל לייעל את החברה. הבחור לקח את הרעיון ויצא עם פנסיה לא ראה בכלל בגיל מוקדם.

סיפורים תמיד יש, החוכמה היא להיות עוד סיפור כזה.

דבר לא חכם בלהיות רמאי. את הכסף שלו הוא עשה במרמה והאמת, די מייצג את סוג החומר האנושי שנמצא במשרדי ממשלה (מניסיון), נשמע שהוא ממש השתלב שם בטבעיות...

פורסם

אין לי ברירה, אני אעשה את הקורס, אוציא תעודה בתקווה שיילך טוב, אנסה לעבוד עצמאי או להתחיל בחברות כמו אייבורי, ארוויח 6000 נטו ואחרי כמה זמן אנסה ללמוד עצמאית קורסים שדורשים בגרות או 12 שנות לימוד כדי להרוויח יותר.

אגב, הקורס הזה כמו שאמרתי כולה חודשיים וחצי שלוש. שאר הקורסים הדומים במקומות פחות נחשבים נמרחים יותר וסתם.

אין ברירה אחרת.

אבל מה שמעסיק יותר זה למצוא בת זוג, בעיה.

פורסם

תנסה להתגייס למשטרה, תתחיל כשוטר סיור או משהו כזה, ובהתאם לדרייב שלך (אם יהיה) תוכל להתקדם. או שלא.

ותוכל לנהוג בקורולה חדשה.

אבל גם במשטרה דורשים 12 שנ"ל, תעודת בגרות ושירות צבאי מלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...