Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

 

נתבקשתי ע"י בן דוד שלי, לברר אילו צמיגים מומלצים בתקציב של עד 2000 שקלים, לפורד SMAX 2009, אטמוספרית.

 

מידת הצמיג היא 225x50x17. אם יש צורך בקוד המהירות אוכל לברר יותר מאוחר.

 

 

הציעו לו רביעיית BARUM ב2000 שקל, שלטענת המוכר עולים יותר (חבר שלו, ולא יודע איזה דגם בדיוק), החברה הזאת מומלצת? לא כ"כ מכיר אותה.

 

 

תודה לעונים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

Barum זאת חברת בת של continental. צמיגים סבירים

במידה הזאת צמיגים מחברות מובילות ( דגמים מוצלחים שלהם ) עולים מעל התקציב, לכן העסקה שהציעו לו נשמעת לי סבירה.

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=12&width=20&Page=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...