Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר ממש מבולבל ולא יודע באמת איזה רכב יהיה יותר אמין לי ל-120 קמ יומי. התקציב לא גבוה, 50 גמיש. השאלה מה לחפש בכלל. גם אוטו קטן יהיה בסדר לא חייב רכב גדול.

פורסם

באיזה מתאר הנסיעה? בין-עירוני מהיר או חצי-עירוני? הרבה/מעט פקקים? גיר ידני אפשרי?

50K בהיברידי לא משאירים לך הרבה ברירות. פריוס דור 2 או 3(?) בת 8-9 עם סוללה חדשה, או עם סוללה ישנה לפני החלפה + תשאיר קצת כסף בצד לסוללה חדשה.

בדיזל יש כבר יותר אפשרויות, אם רכב קטן וידני זה בסדר, הייתי מחפש 208/קקטוס/סטפווי דיזל בני שנה/שנתיים, לא יודע עד כמה קל למצוא כאלה למכירה.

חזיר דיזל

פורסם

תחפש הונדה ג'אז היברידית עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יאריס היברידית 2012-2013 עם 100 עד 150 אלף ק"מ נכנסת לתקציב אחרי משא ומתן או מתיחה קלה של התקציב כלפי מעלה.

היתרון הוא שנשאר עוד 5 שנים לבטח את הסוללה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ביאריס כזאת לי אישית מתחיל לכאוב הגב בדיוק אחרי 5 דקות נהיגה. צריך לבדוק האם מושב הנהג נוח לך לנסיעות ארוכות ( בכל רכב שתרצה לקנות, לא רק יאריס ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קורולה רובוטית 2008-2009, תעלה גג 30,000, יישור קו וקלאץ עם צריך ויש לך רכב חסכוני, מרווח, אמין, בטיחותי וראש שקט ל הרבה קמ.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...