Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סיאט טולדו 2002 כל במפר בור קטן אני מרגיש אותו בהגזמה באוטו במיוחד בכביש מהיר אני מרגיש איך הרכב קופץ...כמה יעלה לי בערך להחליף

פורסם

תתחיל לעשות סקר שוק וקח הצעות מחיר במוסכים המומלצים והקרובים לביתך. אם תרצה להתעמק בכמה עולים החלפים בלבד תעשה טלפון לחנויות החלפים. תרשום מהיכן אתה ויפנו אותך לאן שצריך.

פורסם

בזמנו החלפתי במוסך רון את כל 4 הבולמים בגולף 2001 לבולמי זקס, בנוסף החלפתי גם כריות(תושבות בולמים) - והכל כולל חלפים ועבודה הסתכם ב 2,000 ש"ח (לא כולל כיוון פרונט)

לדעתי על עבודה של החלפת זוג בולמים קדמיים יקחו לך מינימום 600 ש"ח (בולמים קדמים דורשים יותר עבודה לעומת האחוריים).

בנוסף, קח בחשבון שלא בטוח שתרגיש הבדל משמעותי בשיכוך, מכיוון שתפקיד הבולם הוא לשכך את חזרת הקפיץ ולמנוע נידנודים. הנוחות בעלייה על במפר או על מכסה ביוב וכד' מושפעת יותר מהקפיץ.

פורסם

אפשר מספר טלפון? כתובת?

לדעתי אני צריך להחליף גם מקדימה וגם מאחורה...כי ממש מרגישים את הכביש...גן לפעמים שאני נוסע בחניה(מהירות נמוכה)אני גם שומע חריקות שמגיעות מכיוון הבוחנים...בדקתי את זה גם כשאתה בעמידה(דחפתי את האוטו מלמעלה בשביל לבדוק את הבלמים וממש קל להוריד את האוטו כמעט בלי מאמץ ויש רעש של חריקות גם מקדימה וגם מאחורה)

הבלמים שלי יחיסית טובים חוץ מרעש קטן בעת בלימה שלא ממש מפריע לי

פורסם

מוסך רון הוא אחד המומלצים בפורום ובכלל לטיפול ברכבי פולקסוואגן, סיאט, סקודה ואאודי.

הוא נמצא בתל אביב ברחוב ישראל בק 18.

לא התכוונתי לבלמים (ברקסים) אלא לבולמים (בולמי זעזועים).

מניסיון - ההשפעה על הנוחות לא גדולה. לעומת זאת ההשפעה כן מורגשת מאוד ביציבות בסיבובים וכן בנדנודים שונים.

ממליץ לך להגיע לרון להתייעצות, אם בולמי הזעזועים שלך תקינים - הוא יאמר לך. יתכן וצריך להחליף רק כריות בולם.

לי למשל, הוא אמר שהבולמים כרגע תקינים, אבל אני העדפתי בכל זאת להחליף מכיוון שתיכננתי להחזיק ברכב לטווח ארוך ועם קילומטראז' שנתי של 35K ק"מ, אז במקום שאחליף לקראת מכירת הרכב, העדפתי ליישר קו ולהחליף סמוך לקנייה.

• תוכן חדש...