Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האיביזות ממודל 2011.

יש תקלות מסוימות שצריך לשים לב אליהן?

כרגע אני בהתלבטות לגבי FR אחת עם 150 כ"ס

ואחת ספורט 105 כ"ס

שתיהן עם גיר DSG

תודה

פורסם

תשאל אותם מה הסיבה שהם מוכרים את הרכב, ובנוסף תריץ חיפוש לגבי גיר DSG ואולי תבין מה הסיבה האמיתית שהם מוכרים.

בכל מה שקשור לאיביזות באמת שעדיף גיר ידני.

פורסם

לשים לב למצב הגיר אם יש דפיקות , העברות הילוכים לא חלקות.

לשים לב לרעשים מהמנוע.

לא חסר מידע ופוסטים על איביזות בפורום ואת הכל ניתן למצוא דרך חיפוש.

פורסם

אני בדרך למכור איביזה 2011 רמת גימור style עם 1.2TSI DSG7 המפורסם, שמאז הקניה לא עשה בעיה אחת (ועבר כבר מעל 200K ק"מ)!

אולי התמזל מזלי אבל נראה לי שהמוניטין הגרוע של הDSG קצת מוגזם... לא חסרים רכבים אחרים עם בעיות דומות או קשות יותר ועליהם לא שומעים "לא להתקרב.. לבדוק 1000 פעם" ודברים כאלו, וטיפול בגיר זה כמה אלפי שקלים, שזה די זניח ביחס לזה שהרכב איביזה עצמו הוא די תקציבי ומשתלם למה שהוא מציע, גם ביד שניה.

מניסיון אישי ארוך (6.5 שנים) הרכב דווקא ממש אמין, בקושי היו בעיות וגם מה שכן היה נפתר מהר, בקלות ובזול (פעם אחת הייתה בעיה ברתמת הצתה, תיקון במקום בעלות 80 שקלים בערך) ואפילו תקלה ברמה הזו קוראת פעם בשנתיים +-.

חזק, חסכוני (1:14~ בנסיעה חצי בינעירונית של כ70 ק"מ ביום), לא רועש, נוח ובהחלט ספורטיבי (עד כמה שאפשר לצפות מרכב סופר מיני תקציבי).

ולמי ששואל למה אני מוכר, זה לא בגלל הDSG, זה בגלל רכב ליסינג מהעבודה כמובן, שדרך אגב, יש מצב שיהיה סיאט איביזה החדשה, שגם היא עם גיר DSG, ככה שאפילו הליסינג כבר סומכים על הגיר הזה קצת יותר מרוב האנשים.

• תוכן חדש...