Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ישנו כעת מבצע על פיאט טיפו דגם קומפורט אצל קל אוטו שנת 2018 במחיר של 80,000₪ במקום 104,000 שח מחיר בסוכנות

הרכב הוא 0 קילומטר ואני יד שנייה

קודם כל מה דעתכם על הרכב

האם יש פה איזה מלכודת שרכב חדש נמכר בעזה מחיר מתחת למחירים

האם זה מעיד על איכות הרכב

בנוסף, כשאני לוחץ על פרטים באתר של קל אוטו אני בכלל מופנה לחברה שנקראת

קאר ביי

מה זה אומר בדיוק?

אודה לכם על תשובה מהירה.

תודה

פורסם

קארביי זה מיזם של קלאוטו.

אם הפיאט טיפו הוא רכב טוב מספיק בשבילך אז מדובר בעסקה מצויינת.

אין קאץ׳ נסתר, אתה תהיה יד שנייה כמו שמוצהר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

שלום

הייתי היום בקל אוטו לברר לגבי הטיפו

הנציג הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח ,מה זה לא רכב עוד 3 שנים יהיה שווה 35000 וכו'

ממה זה נובע יש להם אינטרס כלשהו,שהרי הם מוכרים את כל הרכבים.

לגבי שיעבוד הרכב הם טוענים שזה משהו סטנדרטי, הרכב משועבד לבנק ועם התשלום שלי יש תהליך של הסרת השעבוד

האם זה נכון

נא עזרתכם

פורסם

מעניין מה האינטרס שלו, על איזה רכב הוא מקבל פרמיית מכירה מוגדלת? מחכים לשמוע על מה הוא כן המליץ ברמת המחיר הזו...

דרך אגב, לא בטוח שהערכה האינטרסנטית שלו מוטעת, יכול להיות שתצליח למכור בעוד 3 שנים רק ב-35 אלף (אבל מי עשה אותנו נביאים?). עדיין אני חושב שהעסקה טובה.

נושא השעבוד נכון, אם אתה קונה באמצעות הלוואה, זו הדרך שלהם לבטח אותה. השעבוד יוסר ברגע שהתשלום האחרון יבוצע.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

יכול להיות שהוא ניסה לגרום לך לרכוש רכב יקר יותר (נניח קיה סיד), ויכול להיות שהוא פשוט היה כן באופן מפתיע.

גם אם הוא צודק, ההפסד בשלוש שנים בשקלים יהיה 45,000₪. אם תקנה משפחתית רגילה ב-120,000₪ אחרי שלוש שנים תמכור אותה ב-60-70, כלומר תפסיד 50-60 אלף ₪.

מכיוון שבמכולת קונים בשקלים, ולא באחוזים, עדיף להפסיד יותר באחוזים, אבל פחות בשקלים.

אבל אל תשלה את עצמך: פיאט היא מותג חלש בארץ, הטיפו רכב מאוד לא נפוץ, והיתרון העיקרי שלו הוא בגזרת המחיר. גם בתור יד 2 היתרון העיקרי שלו ישאר מחיר. להגיד שבשלוש שנים הוא יפסיד קצת יותר מ-50% נשמע לי הערכה סביר לגמרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה שהדוב אמר מעלי.. יש להניח שכל רכב שתקנה בסביבות 80 אלף ש"ח תיאלץ למכור בעוד 3 שנים בלא יותר מ-40000 ש"ח, לנציג כנראה יש אינטרסים משלו.

כפי שנאמר, לא מדובר ברכב נפוץ עם "שוק חזק", מצד שני, אין שום עסקה בשוק שנותנת תמורה כזו למחיר אם הטיפו היא מה שאתה מחפש (רכב משפחתי גדול למדי). הטיפו איננו רכב רע, ההיפך הוא הנכון אלא שהוא כוון לשווקים בהם התמורה לכסף משמעותית יותר מקדמה ומודרניות, איך בכך פסול אמיתי.

אם הייתי זקוק לרכב כזה, הייתי הולך על העסקה ונהנה מרכב חדש, גדול עם אחריות ל-3 שנים. קונה בזול, מוכר בזול.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המון תודה לעונים

אני אפרט הוא אמר שהוא לא אוהב את הגיר שמשמיע רעש לא יודע האמת איזה סוג

והמנוע חלש

2. הוא הציע למשל טויוטה קורולה 2015 עם איזה 65 א קילומטר באותו מחיר של 80 אלף

3. לגבי השעבוד אם מישהו יכול לפרט

אני בעקרון יכול לשלם במזומן אבל הוא אמר שהרכב משועבד לבנק כרגע וכשרני אשלם לחברה ,יש תהליך שבסופו חוסר השעבוד

האם זה נכון?

4.בכל מיני מבחנים הציון הוא לא כזה נורא אם אני מבין נכון.

תודה

פורסם

הגיר ב-1.6 בנזין הוא פלנטרי רגיל, לא צריכה להיות בעייה כלשהיא איתו.

יכול להיות (ואפילו די סביר) שבידוד הרעשים בטיפו פחות טוב מבקורולה. לדעתי אתה חייב לעשות נסיעת מבחן על שתיהן ולהתרשם בעצמך, מה שיהיה דיל ברייקר לאחד יכול להיות עניין שולי לאחר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

למה הוא ציפה ממכונית משפחתית חדשה בגודל מלא ב100K או במקרה הזה 80K? לרמה של מרצדס?

הרכב הזה נותן (לדעתי) תמורה מלאה לכסף.

מה שכן, זה שהמותג פיאט קצת חלש בארץ לצערי נכון, מה שבוודאות יתבטא במחיר המכירה לאחר כמה שנים. אבל לפחות מחיר הקנייה נמוך מאוד.

אגב, הבעלים של החברה בה אני עובד, החליט שהרכב הבא שיחליף את כל היונדאי I35 והאוקטביות שיש כרגע מליסינג, הוא בדיוק אותו הפיאט.

אף אחד מהעובדים לא התבאס יתר על המידה, לאחר שקפצנו לראות מקרוב על מה מדובר.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מה שקשה לי להבין זה שהחברה קל אוטו לא מייצגת איזה מותג מסוים ,לכן פחות ברור לי למה הסוכן ממש לא המליץ על הרכב

טען שלא יודע מה המחיר וכו'

פורסם

הסיבה פשוטה מאד.

הם תקועים עם הרבה מאד כלי רכב יוצאי ליסינג במלאי, כאלה שהם צריכים למכור ויש להם מספיק "בשר" לתת לאיש המכירות פרמיה נאה.

על רכב ליסינג 0 ק"מ הם מרוויחים אלפי שקלים בודדים, ולכן הפרמיה שמקבל איש המכירות - קטנה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיוק מה שצבי אמר. כשאתה קונה קורולה 2015 מליסינג של קל אוטו, כל ה-80K הולכים לחשבון הבנק של קל אוטו.

כשאתה קונה מקל אוטו רכב חדש 0 ק"מ ב-80K , הם גוזרים רק את ההפרש מהמחיר שמשלמים ליבואן.

ועמלת איש המכירות היא בהתאם.

אז ברור מה הוא ינסה למכור לך.

פורסם

אתה יודע, לפני 3 שנים קל אוטו לא קיבלו קורולה 2015 בחינם מהיבואן, ו 3 שנות ליסינג לא החזירו לקל אוטו את כל ההשקעה הראשונית, אולי חצי ממה ששולם בזמנו ליבואן.

ככה שהחשבון לא בדיוק כפי שהצגת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...