Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי נוהגת ברכב שרשום על שמי.

היא בת 20.5, והוציאה רישיון לפני כ-3.5 שנים.

היום הגיע דוח מהירות (מצלמה) על נסיעה שעשתה לפני כחודש, כאשר נסעה בכביש עירוני (מותר 50) במהירות 68.

הדוח הוא על 250 ש"ח וללא נקודות.

אנחנו מתכוונים להסב את הדוח על שמה (כמובן שהיא שותפה מלאה להחלטה ומקבלת זאת ברצון).

האם, עקב גילה הצעיר / כמות השנים המועטה שיש לה רישיון יש איזשהו סיכון? אני יודע שמתייחסים לעברות של נהג חדש בחומרה יתירה, והעונשים הם אחרים, אבל אני לא יודע מה הסטטוס שלה בהיבט הזה - היא כבר לא נהגת חדשה, אבל היא כן צעירה. יש איזשהו היבט שצריך להביא בחשבון?

תודה!

פורסם

אין סיכון מדובר על דו"ח כספי בלבד ובגלל שהיא לא נהגת חדשה כבר לא יקרה שום דבר.

אישית בגיל הזה קבלתי דו"ח מקסימלי (שלילה ל30 יום + זימון לבית דין) וחוץ מהעונש עצמו (ללא קנס כספי, וויתרו לי כי הייתי חייל) לא היה שום "סיכון"

בגלל שאצלי היה מדובר בשלילה מנהלתית + שלילה בבית משפט, מבחינת הביטוחים נדפקתי וזה נחשב כמו 2 שלילות, אפילו שמדובר בעבירה אחת

במקרה שלכם, שוב, בגלל שמדובר בקנס כספי בלבד, אני סבור כי אין כל "סכנה"

*איני עו"ד ו/או ממליץ על דרכי פעולה, רק משתף מהידע שלי.

אישית לא מבין למה להסב את הדו"ח, מה השיקול?

פורסם

אין שום סיכון, מלבד איבוד זכות להמיר דוחות להתראה ( גם ככה עכשיו אין לה וותק נדרש לזה ).

לעומת זאת, אם לך לא היו דוחות משטרה ב 5 השנים האחרונות ( אני מניח שרישיון נהיגה יש לך מעל 7 שנים ), לא כדאי לאבד זכות דומה, אם תשלם ללא הסבה לנהגת צעירה ( זאת היתה תשובה לשאלה של מתן ).

וחוץ מזה, יש את העניין החינוכי...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הייתי מודע לעניין ההתראה, תודה!

השיקול הוא אכן בעיקר חינוכי. הרכב הוא באחריותה, כולל דלק, טיפולים, ביטוחים, טסט והכל, אין סיבה שדוחות לא. כאמור, גם לה זה ברור לגמרי ולא הייתה בכלל שאלה סביב זה.

פורסם
לגבי עניין ההמרה - תודה על התשובה

בקטע חינוכי אפשר פשוט שהיא תשלם את הדו"ח וזהו.

הדו"ח הוא על שם פות"ש כבעליו של הרכב

לכן תשלום על ידי הבת ,יירשם לחובת פות"ש

אם פות"ש לא "פושע" סדרתי אז יכול לבקש אזהרה ויוציא כרטיס צהוב לבת.

בדו"ח הבא מפיל את התיק ( תרתי משמע ) על הבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נקודה נוספת:

האם יש משמעות למועד הסבת הדוח?

אני כמובן מעדיף לעכב את זה כמה שיותר, האם אפשר לבצע את זה עוד חודשיים למשל (מתוך ה-3 חודשים שיש לתשלום), או שעדיף כמה שיותר מהר?

פורסם

לנסות להמיר להזהרה, כמו שישה הציע, אינך מעוניין?

זה פשוט מאוד.

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/gethtmlform.aspx?formType=driverapply%40police.gov.il

באותו הטופס ניתן להסב דוח על נהג אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הנך נדרש לבצע את ההסבה תוך 30 יום מיום קבלת הדו"ח

https://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=310&mid=12

האמת שבקישור שצירפת אני רואה התייחסות ל-90 יום:

קיבלתי דוח קנס ולא אני נהגתי ברכב בזמן ביצוע עבירה. מה עושים?

אם לא נהגת ברכב בעת ביצוע העבירה, על פי החוק ניתן לדווח על הנהג שהחזיק ברכב בעת ביצוע העבירה תוך 90 ימים ממועד המצאת הדוח המקורי, ולא לשלם את הקנס.

זו טעות?

פורסם

לא הטעות היא שלי. מתנצל.

עניתי על בקשה להמרה לאזהרה וכתבתי הסבה.

הסבה אכן תוך 90 יום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...