Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ירושלמי וראיתי המון המלצות טובות על גבע ואורן שירותי רכב.

ממה שהבנתי אורן משתמש גם בחלקי חילוף מקוריים ונותן שנת אחריות על עבודה.

לשאלתי, האם לי כירושלמי משתלם לעשות את הנסיעה הזאת בשביל מוסך מומלץ? אני בעל רנו קליאו ומהכרות קטנה עם מוסכים כאן לא כולם מטפלים כמו שצריך ברכבים הצרפתיים, היחידי שהתרשמתי לטובה היה מוסך מומו אבל הוא לא תמיד משתמש בחלקים מקוריים.

אשמח לעזרה,תודה!

פורסם

באיזה קליאו מדובר? שנה?

אתה יכול לקנות את החלפים בעצמך לפי מה שאתה בוחר ותסגור מקסימום עם הבן אדם שיעשה רק את העבודה. לנסוע מירושלים למרכז בשביל דברים בסיסיים ניראה לי מיותר ואץה תתייאש מזה אחרי פעם פעמיים.

פורסם

מדובר בקליאו 3 שנת 2010 1600 אוטומטית.

הבעיה שממה שהבנתי מדובר במנוע היותר נדיר ולא במנוע שמשודך לכל המגאנים הישנים וכמובן הגיר DPO\AL4 שלא כל מוסך יודע לטפל בו ואו מוכן לטפל\לבצע החלפת שמנים וכו.

פורסם

זאת כולה נסיעה של שעה ועם כביש 1 החדש ו431 הנסיעה נעימה יותר.

תתאם עם המוסך לפני שאתה מגיע!

פעם/פעמיים בשנה זה לא נורא בכלל.

פורסם

אתה קצת נסחף. כולה רנו קליאו (מבלי להעליב...), עשית מהמוסכים פה רמאים ונוכלים. יש פה המון בעלי מקצוע בכל תחום. רק תבקש.

seat leon 1.8 20v

פורסם
אני מאמין שאם תבקש ממנו לשים חלק מקורי ולא תחליפי הוא ישים
מהיכרות עם מומו כבעלים של רנו ופיג'ו בתחילת שנות ה-90, אין לי ספק שלא אמורה להיות בעיה. דבר איתו על כך. מקצוען אמיתי ואיש ישר.

• תוכן חדש...