Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רכב עם קילומטרז' נמוך באופן קיצוני.

יונדאי I10, שנת 2014, ידני, 8500 ק"מ. לא עברה תאונות וטופלה כמו שצריך.

השאלה האם קילומטרז' כזה נמוך מעיד על כך שהרכב עמד בלי לזוז תקופות ארוכות או נסע נסיעות קצרות בתוך העיר. אני יודע שזה לא טוב לאוטו לעמוד בלי לזוז הרבה זמן.

האם לרכב עם קילומטרז' כל כך נמוך יכול להיות בלאי\נזק יותר גבוה מרכב שנסע בצורה נורמלית?

פורסם

מה זה טופלה כמו שצריך? עשה טיפול כל שנה? כי מבחינת ק"מ הוא לא הגיע אפילו לטיפול הראשון.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
מה זה טופלה כמו שצריך? עשה טיפול כל שנה? כי מבחינת ק"מ הוא לא הגיע אפילו לטיפול הראשון.

לרוב זה ק״מ או שנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כן, בוודאי שאני מתכוון לקחת את האוטו למכון בדיקה. השאלה האם עמידה ממושכת של אוטו יכולה לגרום לנזק שלא עולים עליו בבדיקה רגילה, והאם בכלל לטרוח לבדוק אותו או לחפש אחר

פורסם

אם נסעו בו פעם שבוע נסיעה בין עירונית - זה טוב.

אם נסעו בו כל יום קילומטר - זה גרוע. המנוע לא עבד בטמפ' עבודה / משקעי פיח וכו.

אם עמד כמה שנים - גרוע במיוחד. גומיות / אטמים / צנרת יבשה.

בדוק את האוטו, לא את מד הנסועה.

חפש בפורום, יש הרבה שרשורים שטרם ננעלו עם השאלה הזו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...