Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי פרצו לי לרכב וגנבו לי את הרדיו דיסק ועל הדרך פירקו לי את הסבתא של הקונסולה המרכזית, היכן שאפשר לכוון את המזגן וכו' (גם את הבורר קור וחום של המזגן שברו לי וכעת אין באפשרותי לכוון את המזגן). הקליפסים הצהובים שמחברים בין הקונסולה לדשבורד שבורים בצד אחד ולכן לא ניתן לחבר חזרה את הקונסולה.

למי עליי לפנות? אולי לחשמלאי רכב או למתקין רדיו דיסק(שבכל מקרה אקנה חדש)?

תודה מראש.

פורסם

נראה לי שאם תציג תמונה והסבר יותר מדויק ישמחו לעזור לך, ואולי למישהו יש קליפסים דומים או יודע היכן להשיג!!

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

Sent from my ASUS_T00P using Tapatalk

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אוקיי..

תראה אם הקליפים הצהובים נמצאים ברכב,אם כן הלבש אותם על הלבנים והכנס את הגונזולה קומפלט פנימה.

אם נשברו גש ליונדאי ותקנה 4 זה גרושים.

אופציה אחרת, גש למתקיני מערכות והם יסדרו לך את זה..

אני מאשקלון אשמח לסדר לך ולהדריך אות ך בכיף וכמובן בחינם..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)
אוקיי..

תראה אם הקליפים הצהובים נמצאים ברכב,אם כן הלבש אותם על הלבנים והכנס את הגונזולה קומפלט פנימה.

אם נשברו גש ליונדאי ותקנה 4 זה גרושים.

אופציה אחרת, גש למתקיני מערכות והם יסדרו לך את זה..

אני מאשקלון אשמח לסדר לך ולהדריך אות ך בכיף וכמובן בחינם..

תודה רבה!

בעיקרון שברו את הקליפס הימני לחתיכות, והעניין הוא ששברו לי גם את המכוון קור/חום של המזגן. גם מכוון המזגן על השמשות/רגליים וכל זה הולך קשה והמזגן לא מגיב אליו.

אני מחולון.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי adom
פורסם
עצוב שעדיין גונבים מערכות.

מה זה היה דאבל דין מסך או רדיו דיסק רגיל?

שברו חלון?

רדיו דיסק רגיל של פיוניר סך הכל עם כניסת usb.

לא שברו חלון אלא פרצו את המנעול

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף אז בהשתתפות עצמית נמוכה הביטוח ישלח אותך למקום שמתמחה בדברים האלו בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם יש לך ביטוח מקיף אז בהשתתפות עצמית נמוכה הביטוח ישלח אותך למקום שמתמחה בדברים האלו בדיוק.
האמת שלא, יש לי צד ג'

• תוכן חדש...