Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מכם תשובה שלא מצאתי באינטרנט.

לפיאסטה שלי הלכה שבוע שעבר משאבת המים.

נכנסה ישר למוסך (מורשה), החלק הוחלף (יחד עם רצועת מנוע שגם גילו אצלה בלאי) בסכום של 1250 (הרצועה עלתה 250).

הרכב שנת 2013, צבר עד כה 78K קילומטר. בכללי אני נוהג בו בצורה אחראית וזהירה ועד כה לא היו תקלות מעבר לטיפולים שוטפים.

השאלה שלי היא- מהו מחזור חיים ממוצע למשאבת מים? האם התקלה שהייתה לי קרתה בפרק זמן סביר לדעתם?

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

קשה לענות על שאלתך מכיוון שלא בכול הרכבים משאבת המים בנוייה מאותם חומרים כגון: סוג החומר שממנו עשוי האטם המכני של ציר המשאבה, איכות המייסבים, סוג החומר שממנו עשוייה הטבעת הקבועה, מאיץ מתכתי או פלסטי ועוד...

בגדול יש משאבות שמחזיקות 80K ויש כאלה 100K ויש משאבות שמחזיקות גם 150K.

איזה כייף לי :)

פורסם

למיטב הבנתי הבלאי של המשאבה אינו קשור לאופן בו אתה נוהג ברכב, אלא אם כן מדובר בנהיגה קיצונית במיוחד. גם אטמים, גומיות, אגזוז ועוד כל מיני חלקים מתבלים הרבה פעמים יותר בגלל זמן (או מזל) ופחות בגלל אופן השימוש ברכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
למיטב הבנתי הבלאי של המשאבה אינו קשור לאופן בו אתה נוהג ברכב,

מצד שני תוואי הנסיעה הוא בעל השפעה מוחשית מאוד.

רכב שמבלה את חייו בעיר, המשאבה שלו עושה פי 3 ויותר סיבובים לק"מ, בהשוואה לרכב שמבלה את חייו מחוץ לעיר.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התשובות.

דווקא אצלי הרכב נוסע 80% בבין עירוני במהירות סביב 100 קמ''ש, כנראה שזה לא הועיל במיוחד לבריאות המשאבה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

יש רכבים שבהם יש "מחלה" של משאבות המים, יכול להיות שזה המצב בפיאסטה.

גם ברכבים של פולקסווגן (איביזה, פאביה, לאון) מעשר השנים האחרונות יש נטייה למשאבות המים לנזול סביב ה 90-110 אלף קילומטרים

• תוכן חדש...