Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי שמח לקבל חוות דעת על מיצובישי ספייס סטאר 2014-2015

תקציב 34-35k

בן 24, רכב ראשון.

לדעתי זה הרכב הכי חסכוני והכי משתלם בתקציב שלי. רכב יפני חסכוני בן 3-4 שנים עם קילומטרג׳ של 30k. חוץ מזה ששמעתי שהוא דיי רועש אני לא מצאתי חסרונות. לא מחפש חווית נסיעה.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת מאנשים שנסעו על הרכב ואם יש כאן בעלים של הרכב אני בכלל אשמח.

תודה רבה.

פורסם

מציע לך לקרוא את הסיכום שלי לגבי הרכב:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2875/סקירת-גולשים/מסכמים---3-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה רכב שלא קבל הרבה המלצות לפי מבחני דרכים,

אך הוא זול, זול לתחזוקה, חסכוני ויפני.

פורסם

בתקציב שלך יהיה לך קשה למצוא רכב במצב טוב בשנתון 2014 שלא לדבר על 2015.

מציע לך לנסות רכבים שנתון 2013 עד 80K ק"מ וכנראה שישאר לך קצת עודף לישור קו במוסך.

פורסם

ממש לא יפני. הדגם הזה מיוצר בתאילנד.

פורסם
מציע לך לקרוא את הסיכום שלי לגבי הרכב:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2875/סקירת-גולשים/מסכמים---3-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014

Sent from my iPhone using Tapatalk

יוליאן סיקור מצויין, עזרת לי מלא. ראיתי גם את הסרטונים שלך ביוטיוב כשקנית את הרכב.

אתה עוזר המון לחבר׳ה כמוני שירצו לרכוש אל הרכב בעתיד.

המון תודה.

בתקציב שלך יהיה לך קשה למצוא רכב במצב טוב בשנתון 2014 שלא לדבר על 2015.

מציע לך לנסות רכבים שנתון 2013 עד 80K ק"מ וכנראה שישאר לך קצת עודף לישור קו במוסך.

דווקא המון מוכרים אותו במחירים של 36-38 ומאמין שאוכל להוריד את המחיר ל34. 80k קילומטרג אפשר לקנות ב32k. הרכב נמכר מתחת למחירון.

ממש לא יפני. הדגם הזה מיוצר בתאילנד.

עדיין רכב של חברה דיי אמינה.

• תוכן חדש...