Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 80,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע למה לא עלו פה-

אלפא ג'ולייטה 2014 או 2015 170 כ"ס (תיהיה גם הכי מפוארת מכל השאר שהציעו לך)

אלפא מיטו תלתן ירוק אם אתה ממש רוצה משהו קטן.

אם גולייטה 170 כס עולה 80.000, אז אחלה רכב. יצא לי לנהוג עליו - זריז מאוד

עומר :-)

פורסם
יש לי אחת RS ועוד סוניק רגילה במשפחה, אין מחלה מוכרת כלל בדגם הזה, לבדוק היסטורית טיפולים שטופל עם שמן מקורי בלבד - מנוע טורבו, שמן לא מקורי עשוי לפגוע בטורבו כנל לגבי מים.

איך אפשר בכלל להעלות את הסוניק RS באותו משפט עם CLIO RS ו אופל קורסה OPC?!

הסוניק אולי רכב חזק מהממוצע אבל לא מתקרב בשום דרך אחרת לרכבים הנ"ל.

פורסם

גם לא נאמר בשום משפט דבר על הקליאו או האופל, שים לב שפותח השרשור ציין שהוא מחפש רכב עם קצת יותר כוח שיתן קצת יותר ריגוש, הוא מחפש רכב קטן וחזק ולמי שמגיע מקיה ריו הסוניק RS VHT קפיצת מדגרה ענקית גם בפאן הביצועים ולכן העלתי זאת כאופציה שגם תשאיר לו לא מעט עודף..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מה עם פולו GTI?? התייחסתם לגולף אבל לא לפולו.

פולו GTI 2012 נכנסת בתקציב שלי, איך הרכב בשנתון הזה?

פורסם
מה עם פולו GTI?? התייחסתם לגולף אבל לא לפולו.

פולו GTI 2012 נכנסת בתקציב שלי, איך הרכב בשנתון הזה?

נורא ואיום. תתרחק כמו מאיידס.

אם תרצה פירוט, בבקשה: מנוע שסחטו ממנו את המיץ ויש איתו המון בעיות. למכוניות האלה הוחלפו מנועים כמו שמחליפים שמנים. הגיר בשילוב עם המנוע גרוע אף יותר, והגיר גם נוטה להתקלקל.

לא סתם הפולו GTI החדשות מגיעות עם מנוע 1.8 וטורבו, בניגוד לפולו GTI 2012 שהייתה עם מנוע 1.4 טווין טורבו (סופרצ'רג'ר / קומפרסור).

עומר :-)

פורסם

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...