Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

מנסה להחליף נורה באור יום אך הקונקטור תקוע מהצד התחתון שלו.

כמה עלות סבירה לשחרור הקונקטור והחלפת המנורה במורשה?

תודה רבה

פורסם

שלום

ניסית ליבדוק בספר רכב

איך מחליפים את הנורה?

יש רכבים שהפנס הקידמי יוצא על מסילה קדימה לאחר הוצאת מספר ברגים מלמעלה

לדוגמא פולקסווגן פולו 2011

פורסם
החלפתי בפנס השני, הלך פיקס,

בפנס השמאלי פשוט הבית מנורה תקוע מלמטה..

הפנס השמאלי קשה יותר לפירוק מאשר הימני , בגלל המצבר ועוד משהו שנמצא שם לא זוכר אבל זה ממש צמוד לבית נורות , צריך יד דקיקה שתוכל להיכנס שם , לצערי הלכתי לחנות שם החליפו לי נורא , לא ממש רציתי לשבור את הראש לא היה צריך לפרק כלום פשוט הרבה סבלנות צריך :)

בגדול אתה יכול לפנות לבעל מקצוע אם אין לך סבלנות ויד קטנה :).. אמור לקחת ממך רק על החלפת מנורה

פורסם

לפעמים במורשה המחיר לא יקר כמו שחושבים, ברנו קליאו 3 הגישה פשוט נוראית לאור דרך.

במורשה יבואן לקחו 20 או 30 שקל כולל עבודה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
החלפתי בפנס השני, הלך פיקס,

בפנס השמאלי פשוט הבית מנורה תקוע מלמטה..

אכן בכדי להקל על הוצאת המנורה לפעמים יש צורך לפרק את הפנס השמאלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מזכיר לי את הסיוט של החלפת נורת חניה שמאלית ביונדאי גטס..

בפעם הראשונה נאלצתי לפרק את הפנס השמאלי, לאחר מכן כשהבנתי את הטריק הצלחתי להוציא אותה ללא פירוק הפנס.

• תוכן חדש...