Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על תוצאות הבדיקה הזאת (שנת 2012, 77 אלף ק"מ)?

20171222_181317.jpg

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם זאת הבדיקה שאתה ביצעת אז היא מעולה.

הצמיגים כניראה דורשים החלפה אם באמת יבשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לבלאי דיסקיות בתיבת הילוכים ישנה משמעות? יש דיסקיות בכלל בתיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית?

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

בדיקה מצוינת ועוד לרכב בן 5 שנים.לחטוף..

כמובן אם אתה עשית את הבדיקה במידה וזה חברה אז הסיפור אחר .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

מנוע רעש חיצוני?????

הבדיקה הזאת מזוייפת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

זו בדיקה שביצעו לרכב שלי במסגרת עיסקת טרייד שאני עושה ברכישת רכב חדש.

מכון בדיקה שטרייד מוביל עובד איתם, מכון ביזיון (מעדיף לא לציין את שמו), רשמו שריטות ופגמים בצבע למרות שיש רק שריטה אחת ברכב, אני למעלה מחמש שנים לא חונה ליד רכבים ואין לי אפילו שקע אחד מדלתות של רכבים אחרים, אין מכות חניה והצבע כמעט כאילו יצא מהמפעל (חלק גדול מהזמן חונה בחניה מקורה).

ויכוח עם מנהל המכון לא עזר, הראה לי כל מיני לכלוכים ברכב שהיה לא נקי וטען שזה שריטות.

מהיבואן רוצים להוריד לי 2,500 ₪ מהמחיר של הרכב לאחר הבדיקה הזאת בנימוק שיש את הכסתחים שרשמו שם ולא משתלם לטרייד אין. לאחר ויכוח הסכימו להוריד רק 2,000 ₪. (זה לאחר שכבר מראש הורידו לי 2,000 ₪).

אני אחשוב מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

אני לא מבין, יש לך רכב עם נתונים פנטסטיים, כאלה שאפילו מכון בדיקה מטעם הטרייד-אין לא מצא שום פגם, ואתה אשכרה חושב למכור אותו להם? למה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשאל את עצמך שאלה אחת - האם במכירה לבד אתה תקבל יותר ממה שמציעים מהטרייד?

אם התשובה היא בוודאות כן - תמכור לבד.

אם התשובה היא "לא בטוח" - תחשוב מהראש ולא מהבטן.

בזמנו באתי לעשות ט"א לרכב שהיה לי, כשאני יד ראשונה פרטית. הטרייד אין ניסה לשחוט. אמרתי תודה. השהיתי את ההזמנה ומכרתי לבד בסכום גבוה משמעותית ממה שהציעו לי.

במקרה אחר, קיבלתי הצעה נמוכה מהטרייד, פרסמתי לבד, ראיתי שאני לא מקבל שום טלפון ועשיתי את עסקת הטרייד אין.

פרסם את הרכב בעצמך ותראה לאן הרוח נושבת. מחיר 'רצפה' או 'בטחון' כבר יש לך. מכאן אתה יכול רק להרוויח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
רשמו שריטות ופגמים בצבע למרות שיש רק שריטה אחת ברכב

לא יודע מה אמר לך מנהל המכון, אבל "שריטות ופגמים בצבע" זה הקטגוריה/שם של הריג'קט, אחריו (אחרי ה"/") כתוב: פגוש שריטה. אז זה דווקא בסדר.

אבל עזוב את זה, מכון שאשכרה לא מצא לך שום פגם ברכב ולא כיסתח את עצמו כמעט באף סעיף זה לא ביזיון, זה מדהים! :-D אל תכעס, עשו לך חתיכת ג'סטה. זה שהטרייד-אין רוצה להוריד לך מהמחיר זה מובן, זאת העבודה שלהם.

אבל כמו שאמר לך דיסקו - פרסם את הרכב ותראה לאן הרוח נושבת. אם תקבל מחיר טוב יותר, תמכור. ואז גם יש סיכוי טוב שתקבל הנחה גדולה יותר בבואך לקנות את הרכב. אם לא תקבל מחיר טוב יותר, קבל את הצעת הטרייד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מציעים לך בטרייד 2000 שקל פחות מהמחירון?

זו הצעה מעולה!

תנסה לפרסם לבד ולמכור,גם אם זה יהיה באותו מחיר כמו ךטרייד שווה לך כי הנחת המזומן שתקבל תהיה גבוהה יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...