Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוצעה לנו מטריידמוביל לנסר אינבייט 2011, עבר 2 ידיים פרטיות, 136,000 ק"מ (אני מניח שנסגור סביב ה32,000 ש"ח).

אין לרכב היסטוריית טיפולים (לדברי הנציג - יש, אבל היא לא סרוקה במערכת. ביקשתי שיבקש שיסרקו לו אבל לדבריו זה לוקח זמן...).

מקריאה בפורום כאן הבנתי שלראות היסטוריה זה א'-ב': לראות אם יש חלקים שמוחלפים בתדירות (מה שעלול להדליק נורה אדומה), לראות האם טופל טוב לאורך השנים, ולראות האם טופל במוסך מורשה.

לדברי הנציג - הם לא מוכרים רכבים "בעיתיים" בשביל לא לפגוע בשם שלהם ולכן אני צריך להיות רגוע.

עד כמה זה קריטי?

יש דברים מהותיים שאני לא אוכל לראות - כי אין היסטוריה - אבל כן אפשר לגלות בבדיקת מוסך לפני הקניה? יש דברים שלא?

תודה,

פורסם

המחיר נשמע גבוה, השוק מוצף בהם ואין כ''כ שוק, מראש לא הייתי פונה אליהם, זה נחמד זה נוח אבל בשוק הפרטי במקרה הזה ניתן להשיג יותר טוב ויותר זול עם קצת מאמץ וסבלנות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה רכב מאוד פשוט מבחינת התחזוקה שלו, אמין מאוד - אבל אם אתה לא יודע אם החליפו שמנים בזמן, מצתים (פלאגים) ומסננים (שמן, מנוע, תא נוסעים) - אתה לא באמת יודע באיזה מצב הרכב.

וזה רכב מאוד שכיח - אז למה להסתכן?

אם אתה כל כך רוצה - תיקח אותו למוסך לבדיקה - תחליפו שמן ותבדקו אם יש חלקי מתכת בשמן הקיים (מצביע ישירות על בלאי מנוע חמור)

תאזינו לרעשים - תקתוקים ונקישות.

ואז בטיפול הקרוב תדאג להחליף את כל הפילטרים, שמן מנוע ופלאגים בכדי ליישר קו עם הרכב.

ותסכם עם חברת הליס שזה עליהם.

אני באופן אישי - בלי היסטוריית טיפולים לא נוגע ברכב וגם לא מתקרב יותר למוכרן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני ביקשתי מהם בעבר היסטוריית טיפולים לרכב מסויים ואמרו לי אותו דבר.

הייתי אומר להם כל עוד אין היסטוריה לא מתקדם, הם כבר יוציאו לך.

בכל אופן ממליץ על בדיקה במכון לא קרוב למגרש.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...