Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני לפני קניית לנסר 2007

המוכר הראה קבלה של החלפת טיימינג בדצמבר 2012 ומאז עברו כמעט חמש שנים ו 60000ק"מ.

יש חילוקי דעות לגבי החלפת רצועת הטיימינג. המוכר טוען שבספר רשום כל 90,000 או 6 שנים ובמוסך שלקחתי את הרכב לבדיקה אמרו להחליף כל 4 שנים או 90אלף, המוקדם מביניהם

מי צודק?

המוכר לא מוכן לקזז את המחיר אבל מבחינתי אני לא רוצה להסתכן עם זה.

פורסם

אין טעם להזמין מחו"ל.

קנה חלפים בחנות חלפים מכובדת כמו אבי ברחובות או משה בפ"ת

אין צורך במקורי- קח חליפי של GMB,INA,DAYCO

כמובן גם משאבת מים, נוזל קירור, ורצועות אביזרים אם צריך.

Stay Dirty

פורסם

הוא עובד על אתר שיעלה בזמן הקרוב.

בכל מקרה אני מפנה לפה את אילן, שעשיתי לו טיימינג ללנסר לא מזמן, והמחירים של החלפים עדיין טריים לו בראש. הוא יפרט לך הכל.

מבחינת יישור קו - לא צריך להשתגע, אם יש היסטורית טיפולים מסודרת. רק תוודא שאתה מטפל במחלות הידועות של הלנסר שהן אטם מכסה שסתומים שנוזל לתוך שרוולי הפלאגים ובסופו של דבר מנפח את חוטי ההצתה והורס את הקוילים,

יוניט מאווררים,

תושבות גיר תחתונות.

Stay Dirty

פורסם

את האמת, היום במוסך הרימו את הרכב על הליפט וראו סדק בתושבת מנוע תחתונה ומשהו שקשור למסרק הגה ימין

איך בודקים את עניין אטם מכסה השסתומים? אם הוא לא תקין מה אמורים לראות?

מה זה יוניט מאווררים?

הוא עובד על אתר שיעלה בזמן הקרוב.

בכל מקרה אני מפנה לפה את אילן, שעשיתי לו טיימינג ללנסר לא מזמן, והמחירים של החלפים עדיין טריים לו בראש. הוא יפרט לך הכל.

מבחינת יישור קו - לא צריך להשתגע, אם יש היסטורית טיפולים מסודרת. רק תוודא שאתה מטפל במחלות הידועות של הלנסר שהן אטם מכסה שסתומים שנוזל לתוך שרוולי הפלאגים ובסופו של דבר מנפח את חוטי ההצתה והורס את הקוילים,

יוניט מאווררים,

תושבות גיר תחתונות.

פורסם (נערך)

הי

רצועת טיימינג ומותחן תוצרת דייקו + משאבת מים GMB + אטם שסטומים ללנסר 2005 עלו לי 407 שח בקריות. לא זוכר את שם החנות.

קיבלתי מאסף שות' טיפול אוהב עם החלפים העלה.

עריכה אחרונה על ידי re_ilan

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
את האמת, היום במוסך הרימו את הרכב על הליפט וראו סדק בתושבת מנוע תחתונה ומשהו שקשור למסרק הגה ימין

איך בודקים את עניין אטם מכסה השסתומים? אם הוא לא תקין מה אמורים לראות?

מה זה יוניט מאווררים?

לגבי התושבת התחתונה תבדטק אם מדובר בתושבת הקידמית או האחורית. אם בקידמית ההחלפה שלה מאוד פשוטה והיא מחוברת על ידי 2 ברגים לקורת האורך הקצרה שמתחברת אל הגשר. אם מדובר בתושבת האחורית אז ההחלפה שלה מצריכה מעט סבלנות ווכניקת עבודה זהירה בגלל הגישה אל 4 הברגים שתופסים את התושבת לגשר..ניתן להגיע אליהם רק עם מפתח רינג 14 סגור וצריך להתיישב עליהם טוב על לשמור על ראש הבורג. ישנם מוסכים שנוקטים בשיטה של הורדת הגשר לצורך החלפתה אך ניתן גם ללא הורדה של הגשר ואל תסכים שיורידו את הגשר כי אז המחיר ייקפוץ פי כמה וגם תצטרך להוסיף כיוון פרונט בסוף התהליך. תושבות תחתונות ניתן להישתמש בחלופיות לא חייב מקוריות. עלותן כ 200 - 300 שח לתושבת.

• תוכן חדש...