Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב בטיחותי.

האם ניתן להעריך את ההבדל בין מבחנים משנים 2012- 2015 לעומת השנים האחרונות (2016-2017)?

רכב שקיבל חמישה כוכבים ב2013 עדיין נחשב בטיחותי גם היום? יש הערכה כמה כוכבים היה מקבל במבחנים של 2017?

ברור לי שיש יתרון למבחנים האחרונים, אבל זה 'יחייב' אותי לקנות רכב חדש מה שאומר יקר משמעותית.

אני מניח שקשה למצוא תשובה, אבל אשמח להערכה.

תודה.

פורסם

אין חלוקה לישנים/חדשים. יורואנקאפ מחמיר את המבחנים כל שנה. חפש באתר שלהם how to read the stars. זה אמור לתת לך איזשהי אינדיקציה לתוצאות בכל שנה. אם רכב קיבל x כוכבים בשנה מסוימת, קשה מאוד (למיטב ידיעתי) להעריך כמה כוכבים הוא היה מקבל בשנה אחרת.

אם אתה מחפש רכב בטיחותי, קודם כל תגדיר תקציב ואז תמצא את הרכב הכי בטיחותי בתקציב שלך, אין דרך אחרת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...