Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות תחרות ג'ימקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שוב אנו מוכים בתדהמה על ידי הניצול של כנופיית ראם סמואל את רצונם של האנשים לקבל קצת אקשן.

בגלגול אחר כנראה שראם והכנופייה היו מסתובבים במדבר ומוכרים דלק לאנשים שנגמר להם ב150 שקל לליטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשמר,

קצת מפתיע שאתה, אחראי בפורום המטיף לתרבות כתיבה נאותה שתיתן את הכבוד הראוי לכל משתתף בפורום, מרשה לעצמך להגיב באופן מזלזל במקום לשמש דוגמא אישית. דן

ועוד דבר ,

זה שאני אחראי , לא אומר שאסור לי להביע את דעותיי באופן הנחרץ ביותר.

זכור לי שקללות וכו' הן מחוץ לתחום , לא הבעת דיעה . גם אם המחאה שלי חריפה לטעמך.

פורסם
ועוד דבר ,

זה שאני אחראי , לא אומר שאסור לי להביע את דעותיי באופן הנחרץ ביותר.

זכור לי שקללות וכו' הן מחוץ לתחום , לא הבעת דיעה . גם אם המחאה שלי חריפה לטעמך.

חוץ מזה, מתחת לשם שלו כתוב בפירוש שהוא לא אחראי למעשיו:wink:, אז למה אתה בא אליו בטענות?!

פורסם
מצטער, אבל זה פשוט מחיר מגוחך. אני לא מבין איך מסלולים לא מתביישים לקחת כאלו סכומים. אם קורס סטנדרטי במגרש ליום שלם עולה משהו כמו 700 ש"ח (אני לא מעודכן כ"כ בתעריפים כיום), אז לבקש חצי מזה על ג'ימקאנה זה בגדר גניבה. מה אתה מקבל? תדריך קצר ו-40 שניות כפול 4 פעמים על המסלול? בחישוב זריז, אפילו אם מדובר בשלוש וחצי דקות מסלול, זה 100 ש"ח לדקה. כמו לשלם לפסיכולוג 4000 ש"ח לשעה. כמו לשלם 1000 ש"ח בשביל לעלות על מסלול קארטינג למקצה אחד.

ואפילו פרסים נורמליים אין. אם אני אארגן ג'ימקאנה ללא פרסים אני לא אעז לבקש יותר מ-50 ש"ח לאדם.

350 ש"ח זה לא סכום ראוי לשום ג'ימקאנה. אישית, לא הייתי משלם גם 100 ש"ח אם לא הייתי יודע שאני מקבל תמורה מלאה.

רוני

אם אתה כבר מזכיר, אז אני מציע לארגן עוד ג'מקאנה :-) .

אני אתרום את כל כולי לארגון ג'מיקאנה נוספת.

איגור. שעדיין בדכאון שלא הצליח להגיע לג'מקאנה שעברה בגלל שהיה בטוח שהיא לא מתקיימת :| .

פורסם

נניח לרגע שאני שם בצד את המחיר שבאמת נראה יקר במקצת.

האם יש בכלל טעם להגיע לתחרויות כאלה עם רכב סטנדרטי? אני מאוד נהנה לעשות מידי פעם דברים כאלה (במקומות גדולים וריקים מבני אדם לחלוטין כמובן, ולא במהירויות גבוהות בכלל), אבל האם יש טעם להשתתף בתחרות שלכל שאר המשתתפים יש רכבים שדיי יוצרו בשביל דברים מהסוג הזה?

ואם אתם מתכוונים לערוך אירוע כמו הראשון (שלפי הסרטונים היה מדהים) אני אשמח לקבל פרטים ולהגיע, אפילו כדי לראות.

תודה.

!AWDSOME

פורסם

התשובה החד משמעית היא - כן!

המכונית באמת לא אומרת הרבה ולמעשה כמעט ולא אומרת כלום.

תראה עם איזו מכונית נוסע ג'רמי ולאיזה תוצאות הוא מגיע, לדוגמא.

לנהוג לא לומדים בהתכתבות, לך תתנסה :-).

מוטי.

פורסם

אני מסכים בהחלט שלא לומדים לנהוג בהתכתבות. ואני מכיר את המגבלות של הרכב שלי דיי טוב. הרי אני נוהג עליו יום יום ובנוסף, עברתי איתו קורס נהיגה מתקדמת ומונעת (לא אצל מסלולים), אמא שלי הכריחה אותי בשביל השקט הנפשי שלה..... אצל מסלולים עשיתי עם הרכב של אבי, בתור מתנה לרשיון. אבל נשים את זה בצד לרגע.

מה שכן, כפי שאפשר לראות כאן, אירוע כמו זה לדוגמא, יוצא מעט יקר וזה מה שעוצר אותי. ובמקרה שלי זה 80 סוסים. :-P . כמו שרשמתי מקודם אני מאוד אוהב את הדברים האלה, ותמיד היה נראה לי שעם רכב סטנדרטי לא ממש כדאי שהרכבים המתחרים הם יותר בנויים לזה.

!AWDSOME

פורסם

בוא נראה:

בגימ'קאנה אחת שהייתי בה ,ניצח ג'רמי עם ה-309.

באחת אחרת , ניצח בחור עם יונדאי גטס.

בעוד אחת השיג את הזמן הכי מהיר (נפסל על קונוס) קובי עם האיביזה טורבו , שגם אם היא מהירה היא נחשבת הרבה פחות מתאימה מ-106 ראלי , 205 GTI , או אימפרזה WRX (לפחות בתנאים הרטובים שהיו).

אתה עדיין חושב שזה רק האוטו ? מבטיח לך שאם תעשה מקצה נקי , גם עוד 100 סוסים לא יעזרו מולך.

פורסם
בוא נראה:

בגימ'קאנה אחת שהייתי בה ,ניצח ג'רמי עם ה-309.

באחת אחרת , ניצח בחור עם יונדאי גטס.

בעוד אחת השיג את הזמן הכי מהיר (נפסל על קונוס) קובי עם האיביזה טורבו , שגם אם היא מהירה היא נחשבת הרבה פחות מתאימה מ-106 ראלי , 205 GTI , או אימפרזה WRX (לפחות בתנאים הרטובים שהיו).

אתה עדיין חושב שזה רק האוטו ? מבטיח לך שאם תעשה מקצה נקי , גם עוד 100 סוסים לא יעזרו מולך.

לא חשבתי לרגע שזה רק הרכב. אני גם דיי בטוח שאם הנהג טוב, ותשדרג לו את הרכב, בצורה כזאת שהוא עדיין יכיר אותו טוב, אז הוא ישיג תוצאות טובות יותר...

אתם מאוד מעודדים אתם יודעים, זה אחלה של דבר :-D

אם ככה, אז אני והפיאט שלי, וגם הבובת ספיידרמן שעל החלון, מוכנים לנסות !

!AWDSOME

פורסם

את דעתי על המחיר הבעתי כבר באופן די ברור בשרשור זה, בלי קשר אליך ולרכב שלך.

בקשר ללימוד נהיגה, זה לא דבר שנגמר.. קורסים זה דבר טוב ונחמד אבל הלימוד האמיתי בא מתרגול.

מוטי.

פורסם

אם היו יותר דרכים לתרגל, אני בטוח שהייתי מנסה אותן..

הבעיה שאצלנו עדיין לא הבינו את זה :|

!AWDSOME

• תוכן חדש...