Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות תחרות ג'ימקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמה הערות לגבי הגי'מקאנה והעושק :roll:

קודם כל, גילוי נאות: אני הבחור עם ה-206XS שצויינה.

ודרך-אגב, דן, נראה לי שלא נשארת עד הסוף כי אני והראלי ירדנו גם מ-37 ובסוף עשינו כולם מקצה קובע על שני סיבובים רצופים במסלול (אני גאה לומר שהכרטיס של הקארטינג אצלי :grin: עשיתי 1:13, הראלי עשה 1:15 והשאר אני לא זוכר אבל יותר).

היה ממש כיף ובמיוחד הקרב הצמוד שהיה שם.

עכשיו לעניין הכספי:

זה לא ממש היה ג'ימקאנה בהגדרה אלא אימון אבל עזבו הגדרות, בפועל בגי'מקאנה רגילה אתה מקבל 2-3 סיבובים גג. פה כל אחד עשה משהו כמו 7-8 מקצים וזה אחרי שעה וחצי של אימון חופשי על כמה אלמנטים כפי שדן ציין (וגם כאלה שהוא לא ציין).

אין ספק שזה לא זול ואני לא דואג לרווחים של מסלולים, רק רציתי להבהיר שמדובר ב-4 שעות על המסלול (שווה ערך לחצי יום קורס במסלולים) ולא תחרות ג'ימקאנה בלבד.

נ.ב. לגבי החבר'ה של sti, אחר-כך הבנתי מגל (מסלולים) שהם דווקא רצו אבל היינו כבר יותר מדי אנשים. דווקא חבל, היה יכול להיות מעניין.

אני לא שמעתי אותם מדברים אבל אם כן אז בכלל חבל שלא עלו...:wink:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לניר,

אכן עזבתי מעט מוקדם כי הרכב שלי הראה כבר סימני מצוקה..

כשהלכתי ה-106 היתה בראש הדירוג.

סחטיין על הנצחון ותיהנה מהקארטינג .

אנחנו בטח ניפגש בהמשך.

דן

פורסם

ניר,

קודם כל, ברוך הבא לפורום.

?ולענינינו, למרות שללא ספק, התמורה היתה גבוהה, המחיר עדיין מאוד מ-א-ו-ד יקר.

צפה בסרטון זה, הג'ימקאנה בסרטון אורגנה ע"י רוני (sronis) וג'רמי (ג'רמי:smile:) מהפורום, במחיר הרבה יותר זול. וכפי שאתה רואה, התמורה לא מביישת את מסלולים.

בתקווה שיערך אירוע כזה בקרוב,

צבי.

פורסם

דן - תודה, הראלי, שאכן היה ממש אחלה, הוביל רוב הזמן. זה בגלל שהתעוררתי קצת מאוחר :lol:

גם אני התחלתי עם התלהבות יתר שהורידה זמן יקר (בשני המקצים הראשונים גם קיבלתי פסילות על גילוח פילונים). בהמשך בכל מקצה הורדתי מהירות (כן, אני לא טועה) וכך גם קיזזתי שניות (!) בכל מקצה.

צבי - למעשה הייתי בשפיצרינג ואפילו התכוונתי להשתתף אבל כשהגעתי וירד ברד מטורף קצת השתפנתי. בדיעבד חבל כי אחרי חצי שעה הפסיק הגשם וממש קינאתי במשתתפים ואכלתי את עצמי. אין ספק שהייתי נהנה.

נו, פעם הבאה אני כבר אשתתף. מתי מארגנים ? :wink:

דרך-אגב, אם אני לא טועה אתה צילמת את האירוע ? בשלב מסויים גייסת גם אותי לסלק כל מיני מטרידים :lol:

אני מסכים שזה יקר אבל שוב, זה לא היה דומה לאירוע שרוני וג'רמי הפיקו.

בתכל'ס זה לא מה שהיה אמור להיות. אני ארגנתי את זה עם מסלולים כמשהו סגור לכמה חבר'ה (לא הפעם הראשונה, אגב) אבל בפועל לא היינו בטוחים שנהיה מספיק חבר'ה אז זה נפתח והמחיר לא ממש התעדכן בהתאם לכמות החדשה.

בכל מקרה אני מדבר איתם והם חושבים לארגן משהו דומה בצורה קבועה ובמחיר נמוך בהרבה (נניח, חצי).

משהו קצת יותר בכיוון של האירוע בשפיצרינג אבל פחות מחייב, סתם ל-fun.

עדיין לא מדובר פה על מחיר סמלי של 40 ש"ח או משהו כזה :sad:

נו, רוני את ג'רמי הפקות, מתי האירוע הבא ? :wink:

• תוכן חדש...