Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איך יותר עדיף לחבר מצלמת רכב? אם אני משתמש במצת אני אצטרך גם להשתמש במפצל למקרה וארצה להטעין את הפלפאון.

מצד שני אפשר להתלבש על פיוז קיים ברכב, הבעיה שאין לי את החלקים הדרושים ואת האמת שגם אין לי ממש ידע להתעסק עם זה.

האם אתם חושבים ששווה לחבר את השקע ישירות לפיוז ?

פורסם

אם לא מפריע לך שיש ספגטי של חוטים מול הפאנל של הרדיו, אז תשתמש במפצל USB שנכנס לשקע המצת.

לי זה הפריע ולכן התקנתי את המצלמה באופן קבוע, ע"י הוספה של מפצל הפיוזים בתיבת הפיוזים.

התקנתי לבד ע"פ מדריכים באינטרנט כבר 3 מצלמות VIOFO A119.

העברתי את כבל ה-USB של המצלמה בצורה מסודרת מתיבת הפיוזים מתחת לדשבורד, לאורך הקורה השמאלית ובהמשך צמוד לגג עד למצלמה שנמצאת מתחת למראה ואני ממש מרוצה.

צריך מתאם חשמל קבוע עבור המצלמה, מפצל פיוזים, אזיקונים לקיבוע של כבל ה-USB לאורך הקורה השמאלית (שלא יפריע לכרית האוויר אם קיימת) ורצוי שיהיו כלים לפתיחה של פלסטיקה ברכב (כדי לפרק את כיסוי הפלסטיק של הקורה השמאלית בצד הנהג).

אם אין לך את הכלים והידע, אז בד"כ לוקחים כ- 150-250 ש"ח עבור התקנה קבועה של מצלמה וכו'.

• תוכן חדש...