Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות! - נהגים במכוניות זולות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד

חברי הפורום

ברשותכם, אסייג את דבריי, ואין בכוונתי להכליל את כולם כמובן.

ישנם לא מעט נהגי רכבים זולים, המרשים לעצמם ה-כ-ל על הכביש, הוא שלהם , ורק שלהם.

כל נהג/ת אחר/ת נחשבים לנ-ח-ו-ת-י-ם,חסרי חשיבות, יכולות נהיגה ו/או זכויות, ה"תותחים" מתעלמים ממך לחלוטין/משמע מסכנים אותך.

ואין לנו זכות קדימה, אסור לנו להפריע (בנתיב נסיון הטיסה הנמוכה של המכונית הזולות), גם אם יש מצב של השתלבות ולך זכות קדימה ,מפאת הפחד שגם ככה לא אכפת לו על הרכב, שעולה גרושים, אינך מעוניין להסתבך עם "תותח כביש" בעל מכונית זולה, ודוגל מיד בסיסמא-"בכביש אל תהיה צודק, היה חכם", ישנם תותחים, אשר חושבים שהם במשחק PS2, ונוהגים לא פחות מאשר איזו אימפרזה STI או EVO8, למשל בנתיב 3 נתיבים הם עוברים נתיבים מבלי לאותת, במהירות מטורפת, תוך סיכון ממשי של משתמשי הדרך. שמרוב ההלם בולמים בפתאומיות - לא, אל תחשבו שזה איזה פוחז, שלקח את האוטו של אבא לסיבוב, זה האבא עצמו, אדם בוגר ברוב המקרים בגיל העמידה + (-) , הנוהג למשל ב:

סובארו DL עתיקה, או הונדה סיוויק, או פיאט אונו, ו/או כל מכונית זולה בסגנון זה.

זו תופעה ידועה, וב עשור האחרון, זה פשוט מכה. אין לי עיניים צרות על אף אדם בעל מכונית זולה, אך ברגע שאני נוהג בכביש עם המשפחה באוטו, ואני מביט לפתע במראה, רואה את חץ הכסף(תרתי משמע), מתקרב אלי במהירות שלא היתה מביישת כביש מהיר באירופה(גרמניה), בעודו עוקף אותי עפים לרכבו חלקים, ועוד בתחום בין עירוני בואכה כניסה לת"א, אני עוד בנתיב האמצעי, אבא של הפוחז, מתקרב אלי בכזו מהירות שזה מפחיד, עוקף אותי בטיל מצד ימין(זה עם החץ פניה ימינה), חוזר לנתיב האמצעי, ו.....בולםםםםםםםם :shock: ממהירות טיסה למהירות גלישה :evil: ותוך זמן קצר, ממשיך בלהטוטיו בין הנתיבים, הא ועוד דבר, מחוסר המתגים, הוא כנראה לא שיש ברכב ידית איתות.

וממשיך סלאלום בין המכוניות, ואני מביט באורות הבלם של המכוניות שנדלקים מלפניי, כמו דומינו כך אפשר גם לדעת לאן הגיע ה"תותח"....

קיימים עוד שלל דוגמאות - וזו הנ"ל אחת מהן.

בכבוד רב

רועי ב.

(מבוסס על סיפור אמיתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62875 )

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...