Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2014 בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפשים רכב שני.

מטרת הרכב השני בעיקר לנסיעות יומיומיות של נהג יחיד , כ 20-30 דקות לעבודה (כל צד) בכבישים מישוריים.

הפרמטרים החשובים הם:

- אמינות

- בטיחות

- נוחות ו"פינוק" לנהג

קיבלנו הצעה מליסינג, רנו פלואנס 2014, דגם בנזין.

קילומטראז כ- 75 אלף

מקבלים אחריות על גיר ומנוע .

דעתכם?

הבנו שדגם הסולר מומלץ, אך יקר יותר ולא בתקציב.

דגמי הסופר מיני/מיני נפסלו בגלל הפרמטרים של בטיחות + נוחות/פינוק וכו'

תודה מראש על העזרה!

אוסיף ואומר שהיה לנו חשוב רכב משנתונים גבוהים, ושירדנו מהפוקוס בגלל החשש מהגיר המושמץ

פורסם

הפלואנס בהחלט יכולה להתאים, וגם השברולט קרוז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ על הפלואנס בנזין מ2013 שידרגו מנוע וגיר של ניסאן על פניו יותר מוצלחת מהפלואנס בנזין 2009-2012 ששווקה לפניה שהייתה עגלתית להחריד

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הדיזל חסכונית יותר ומבוקשת יותר.

הבנזין מאז המתיחת פנים קיבלה את המכלולים של ניסאן ג'וק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גרסת ה1600 קיבלה את המנוע והגיר של ניסאן ג'וק בעוד גרסת ה2000 קיבלה מנוע וגיר של קשקאי,ממליץ לך ללכת על גרסת ה2000,משנת 2009 גרסת ה2000 בנזין היא עם אותו מנוע וגיר,אולי כדאי אפילו לרדת בשנתון בשביל לקבל את גרסת ה2000...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אבל איך נחשבת האמינות של מנוע וגיר ניסן ג'וק ששמו בפלואנס? והאם היא סוחב טוב?

כיון שהתלהבנו כשמצאנו את הפלואנס 1:6,רכב בתקציב קילומטראז סביר , שנתון גבוה וללא בעיות, במידה ולא נמצא 2000, האם שווה ללכת על מה שראינו?

כמובן שניקח למכון לאשש את הבדיקות

פורסם

היו כמה ניסאן ג'וק שסבלו בבעיה בגיר,למרות שלא יצא לי לשמוע על זה שיש בעיות גיר בפלואנס,הגיר הוא רציף...עדיין ממליץ לכם להתעקש על מנוע 2000,צריכת הדלק טובה בסה"כ,אצלי היא אוכלת ליטר לתשע ק"מ ואני נוסע לרוב בכביש עירוני ויש לי את גרסת ה2000

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אתה יכול ללכת על ה-2014 עם מנוע 1.6 בלב שקט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...