Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק הישראלית מקבלת גרסת סדאן עם מנוע 1.6 ליטר אטמוספרי, אבזור בטיחות פחות טוב, ותא מטען פחות פרקטי. המחיר? גבוה יותר.

הונדה-סיוויק-סד&#1.jpgהונדה-סיוויק-סד&#1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הגירסא האטמוספרית - רכב ציים קלאסי שיתחרה מול הקורולה (אני מניח שאת המנוע הזה לא נמצא בשום מדינה בעולם המערבי).

הגירסא המטורבתת - אחלה רכב אבל מה זה המחיר הזה?!

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מכיוון שהנושא קצת "עיצבן" אותי, טרחתי ובדקתי (עבור דגם הסדאן בלבד):

אנגליה - מנועי 1.0,1.5 טורבו

גרמניה - רק 1.5T

תאילנד - 1.8, 1.5T

יפן - רק 1.5T

ארה"ב,קנדה ומקסיקו - 2.0,1.5T

טורקיה - 1.5T,1.6 - נמצאה האבדה... איזה כבוד

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא הבנתי , על מה לוקחים 10

אלפים נוספים בדגם סדן 1.5 טורבו לעומת האצ'בק 1.5?

מאזדה 3 עם מנוע 2000 סמ"ק, למשל, נמכרת באותו המחיר בשתי הצורות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסדאן ניראית יותר טוב לעומת ההאצ'בק.

רק חבל שהיא יותר יקרה בכמעט 10K מקורולה סאן (שאמור לצאת לה גם כן דגם חדש בשנה הבאה) עם מערכת בטיחות מקורית ומנוע יותר חזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למען האמת היה עדיף בסדאן להמשיך עם ה1.8(142) כגרסת בסיס כשהפער ביחס למחיר יעמוד לפחות על 40 כ''ס מול ה1.5 (182).

גם בשביל המוניטין וגם כדי להצדיק את המחיר.

פורסם

האצ׳בק ללקוחות פרטיים.

סדאן מונפצת מחיר ללקוחות ליסינג בכדי לתת הנחות למוסדיים ועל כן גם האבזור החסר.

פורסם

אגב,

גרסת הבסיס בארה"ב מצויידת במנוע 2.0 אטמוספירי אמין וחסכוני ואבזור בטיחותי מלא.

מאיר עשו את זה בעבר, וטוב אם היו עושים את זה גם הפעם. במקום להביא רכב עירום עם מנוע חלש ומיושן היו צריכים להתאמץ טיפה. אבל מה אכפת להם מאיתנו?

גם את הסדאן היוצאת כיוונו לציי הרכב ולנכי ביטוח לאומי, זה מה יעשו עם החדשה. את גרסת ה 1.5 טורבו הביאו רק בשביל הפרוטוקול כי רק מורעלי הונדה מסוגלים לשלם 155 א' על רכב בינוני.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מחיר הזוי לכולה מכונית משפחתית, הרגילו את הצרכן הישראלי להישחט ולהגיד שהמחיר טוב, פי 2.5 מכל מקום אחר.....

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
לא הבנתי , על מה לוקחים 10

אלפים נוספים בדגם סדן 1.5 טורבו לעומת האצ'בק 1.5?

מאזדה 3 עם מנוע 2000 סמ"ק, למשל, נמכרת באותו המחיר בשתי הצורות.

עד כמה שאני יודע ההבדל בין מזדה 3 האצבק לסדאן הוא עיצוב נטו.

בסיוויק לדעתי מדובר במכוניות מאוד שונות. אני לא יודע מה המצב בדור הנוכחי (10) אבל בדור שלפניו הקשר בין הסדאן להצ'בק היה חלקי מאוד.

אותו שם, אותו מנוע ו......זהו בעצם....

לעיתים אותו גיר.

גם לא יוצרו באותה מדינה. פערי המחיר היו קשורים לא מעט לשוק המט"ח.

אני לא יודע מה המצב בסיוויק הנוכחית, אבל לא אתפלא אם זה דומה לקודמת, ואז ההשוואה למזדה לא רלוונטית.

פורסם

בשבילי כצרכן ההשוואה ועוד איך רלוונטית. וכל אחד שייכנס לאולם התצוגה של "מאיר" ישאל את עצמו, מה הסיבה לשלם על סדן עם אותם מנוע וגיר 10 אלפים יותר?

כל ההסברים על מדינות ייצור שונות, פערי מטבע זה מטבחון של היבואן - לא מעניין את הרוכש הפוטנציאלי.

בדגם הקודם שהיה גם מיוצר במדינות שונות, לא זכור לי הפרש כזה במחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בטוח שדגם הסדאן עם המנוע האטמוספרי בכלל יגיע לאולמות התצוגה - נראה לי שמראש ימכר לציים ו-0 ק"מ בלבד במחירים נמוכים בהרבה מהמחיר הנקוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...