Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו בדיוק הבעייה - ש א ת ה חושב שבעל הגולף אשם ולא האידיוט שעושה רייסים ב 150 קמ"-ש במקום לא מוסדר. טוב שהלך לו הרכב.

יש לי חבר שירה במ.א.ג. צרורות לעבר קיר ברחוב שלו. מישהו בדיוק חצה שם ונהרג. מגיע לו אידיוט. מה הוא חוצה שם. - זה פחות או יותר מה שאמרת אם לא שמת לב...

אלון

אני לא מתכוון להצדיק אף אחד,

אבל בעל הגולף ידע למה הוא שם וידע מה הולך בכביש הזה.

הרשלנות שלו לא הייתה במקום.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

QUOTE=205cti]זו בדיוק הבעייה - ש א ת ה חושב שבעל הגולף אשם ולא האידיוט שעושה רייסים ב 150 קמ"-ש במקום לא מוסדר. טוב שהלך לו הרכב.

יש לי חבר שירה במ.א.ג. צרורות לעבר קיר ברחוב שלו. מישהו בדיוק חצה שם ונהרג. מגיע לו אידיוט. מה הוא חוצה שם. - זה פחות או יותר מה שאמרת אם לא שמת לב...

אלון

אחי אתה מגזים "קצת" אני לא אומר שרק נהג הגולף אשם אבל עיקר האשמה נופלת על הגולף

חתימה עד שלוש שורות

פורסם
משהו שמע על דבר שנקרא פרס דארווין???

מקבל את זה כל מי שמת בדרכים מטומטמות ובכך חוסך מהאנשות את הגנים הדפוקים שלו...

למשל משהו שעושה ג'גלינג עם רימונים חיים או גורם למוות מטופש של הצאצא היחידי שלו.

זה נמצא איפה שהו באינטרנט...

פרס דארווין זה לאנשים מטומטמים ככלל, לאו דווקא כאלה שמתו...

יש לי הרבה סיפורים משם, אבל זה לתרד נפרד :wink:

בנוגע לתאונה, באמת חבל על הרכב אבל אולי כך הוא ילמד להתאים מהירות לתנאי הדרך.

150 קמ"ש ליד מכוניות חונות זה לא מהירות סבירה.

ולפי מה שהבנתי מהתרד הזה - גם בעל הגולף לא יותר טוב ממנו....

פורסם

לכל אלה שכותבים "שיפרקו אדרנלין במקום אחר" תבינו יש הבדל בין דאווין לפריקת אדרנלין ,רוב אלה שמשתוללים במפגשים באים להפגין "יכולת " וגודל כלי.... הייתה ויטרה אחת ליד החיפושיות שהביעה אנדברקסים חצי שעה ... ליד ההגה ישב ילד שאפילו להחיזיק ת'הגה הוא לא ידע ,אני באמת לא יודע איך הוא לא סיים על הצד או בתוך איזה עמוד.

יש לי עוד המון מה להגיד אבל נראה לי שמי שמבין מבין ומי שלא אולי יתבגר פעם ....

שבוע טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
QUOTE=205cti]זו בדיוק הבעייה - ש א ת ה חושב שבעל הגולף אשם ולא האידיוט שעושה רייסים ב 150 קמ"-ש במקום לא מוסדר. טוב שהלך לו הרכב.

אלון

אחי אתה מגזים "קצת" אני לא אומר שרק נהג הגולף אשם אבל עיקר האשמה נופלת על הגולף

על כמות האשמה לא נריב - בוא נסכם ששניהם לא היו חכמים במיוחד...

אלון

פורסם
זו בדיוק הבעייה - ש א ת ה חושב שבעל הגולף אשם ולא האידיוט שעושה רייסים ב 150 קמ"-ש במקום לא מוסדר. טוב שהלך לו הרכב.

אלון

בדיוק !!

תיאור יפה

מספיק שהחמור היה נוסע 70 ולא 150 ולא היתה שום תאונה!!

בייחוד בכבישים\ג'ונגל שיש בארצנו חייבים להיות חכמים ולא צודקים!! :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שתי מילים בקשר למה שקרה....

אני הייתי במגאן קופה האדומה שהפיזו כימעט ניכנסה בה על 150... הוא עבר לידי באיזה 30 ס"מ..

אני ראיתי את הגולף ניכנסת לו במסלול הנהג שפיזו הצליח להיתחמק מתאונה אבל איבד שליטה האוטו ועדיין הצליח לא להיכנס לי באוטו . אחרי שהוא עבר אותי הוא נכנס בשלושה אבני בטון שהיו על המידרכה ואז הארון חשמל...

אבל אני ראיתי את הנהג יוצא מהאוטו ומתחיל לרוץ הרחק ממנו לא ראיתי שהוא הוציא לום מהבגז ולא כלום הוא פשוט היתרחק מהאוטו...כנראה מחשש לפיצוץ..

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

אז זהו שלא ראיתי אים היה מישהו איתו באוטו אני לא מאמין שהוא עזב אותה אין מצב.. אני היסתכלתי לכיוון הנהג ולא שמתי לב אים מישהו יוצא מהצד השני...

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם
אז זהו שלא ראיתי אים היה מישהו איתו באוטו אני לא מאמין שהוא עזב אותה אין מצב.. אני היסתכלתי לכיוון הנהג ולא שמתי לב אים מישהו יוצא מהצד השני...

אז מה היא עפה באמצע?

פורסם

נראה לי יותר ש"הערס צעצוע" הזה שעושה רייסים ליד אנשים בשביל פוזות על חברה שלו השאיר אותה בפנים למות בפיצוץ שהוא פחד ממנו כל כך עד שהוא ברח מהאוטו.

ואני עוד מוכן להתערב שחברה שלו נשארה איתו למרות שהוא השאיר אותה באוטו!

זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שזה קורה, בב"ש זה קורה הרבה עם הבדואים והערסים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
נראה לי יותר ש"הערס צעצוע" הזה שעושה רייסים ליד אנשים בשביל פוזות על חברה שלו השאיר אותה בפנים למות בפיצוץ שהוא פחד ממנו כל כך עד שהוא ברח מהאוטו.

ואני עוד מוכן להתערב שחברה שלו נשארה איתו למרות שהוא השאיר אותה באוטו!

זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שזה קורה, בב"ש זה קורה הרבה עם הבדואים והערסים.

אולי חברה שלו לא הייתה איתו? הרי בכל זאת זה מבוסס על עדויות של אנשים... אולי הם טעו...

ואתה מב"ש? גם אני זוכה לראות מה קורה שם, ובעיקר בכבישים מב"ש דרומה...

• תוכן חדש...